AnaVasilescu.ro - Variety

Optimizarea spatiului de lucru din interiorul unui birou creste productivitatea angajatilor

 20170427 mobila birou

O productivitate cat mai ridicata reprezinta pentru manageri criteriul pe care il au tot timpul in minte atunci cand vine vorba de evaluarea angajatilor firmei. Chiar daca o productivitate crescuta inseamna angajarea unor oameni de ce-a mai inalta calitate, nu aceasta este singura modalitate prin care poate fi crescut nivelul de productivitate al angajatilor. Modul in care este amenajat spatiul de lucru reprezinta un criteriu destul de important pentru randamentul pe care il ofera angajatii motiv pentru care acesta trebuie sa fie cat mai bine optimizat. Ce inseamna acest lucru? Respectarea anumitor sfaturi, cele mai importante fiind urmatoarele:

 - Atat scaunul biroului cat si masa acestuia sa fie ergonomice si cat mai confortabile pentru coloana vertebrala a celor care lucreaza in cadrul biroului;

- Pentru ca angajatii sa nu aiba timpi morti in timpul programului de lucru, piesele de mobilier cel mai adesea utilizate trebuie sa fie amplasate in jurul mesei de birou. In felul acesta cel care lucreaza la masa de birou nu va fi nevoit sa faca prea multe drumuri in timpul orelor de serviciu motiv pentru care concentrarea lui se focuseaza doar pe indeplinirea cu brio a activitatilor pe care le are de indeplinit.

- Eliminarea obiectelor de mobilier ce nu sunt utile pentru desfasurarea activitatilor din cadrul biroului reprezinta o alta modalitate prin care productivitatea angajatilor poate fi crescuta. Avand in vedere acest aspect recomand ca in momentul in care se achizitioneaza mobila birou sa se achizitioneze doar acele articole de mobilier care raspund cat mai eficient  nevoilor angajatilor. Moff.ro este locul de unde poate fi achizitionata mobila birouri care pe langa faptul ca transmite multa eleganta si calitate, este  adaptata nevoilor angajatilor.

- Avand in vedere ca lumina stimuleaza creativitatea si ajuta la mentinerea unei bune concentrari este recomandat ca masa de birou sa fie pozitionata cat mai aproape de fereastra.

- In cazul firmelor cu program prelungit de munca, dotarea birourilor cu o canapea reprezinta o alta idee foarte buna care ajuta la cresterea gradului de productivitate al angajatilor.

Respectarea acestor sfaturi precum si angajarea celor mai pregatiti oameni vor face ca angajatii firmei sa aiba un nivel de productivitate foarte bun.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad

Optimizarea spatiului de lucru din interiorul unui birou creste productivitatea angajatilor

O productivitate cat mai ridicata reprezinta pentru manageri criteriul pe care il au tot timpul in minte atunci cand vine vorba de evaluarea angajatilor firmei. Chiar daca pentru o productivitate crescuta este nevoie de  angajarea unor oameni de ce-a mai inalta calitate, nu aceasta este singura modalitate prin care poate fi crescut nivelul de productivitate al angajatilor. Modul in care este amenajat spatiul de lucru reprezinta un criteriu destul de important pentru randamentul pe care il ofera angajatii motiv pentru care acesta trebuie sa fie cat mai bine optimizat. Ce inseamna acest lucru? Respectarea anumitor sfaturi, cele mai importante fiind urmatoarele:


 793,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu