AnaVasilescu.ro - Variety

Imdiat si probema-i rezolvata.

20170428 imediat.ro 

Prietenii la nevoie se cunosc, spune un vechi proverb. De la un timp am observat ca cele 24 de ore ale unei zile, nu imi mai sunt de ajuns ca sa fac tot ce as vrea. Am zile cand ma intalnesc cu vechi prietene si  chiar daca a trecut ceva timp de cand nu le-am mai vazut, cand ne bagam la povesti, simtim ca toata distanta care a fost intre noi a disparut. Cea mai mare nevoie a unui om este aceea de a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi.

Aceste discutii interminabile cred ca sunt greu de inteles de catre barbati. Cred ca isi pun foarte des intrebarea: oare ce tot discutam atatea ore fara intrerupere. Noua ne place acest mister, ne place sa ii vedem cum se forteaza sa ghiceasca ce am putea sa discutam atat de mult timp, dar cel mai mult ne distreaza faptul ca ei cred ca subiectul nostru central sunt chiar ei.

Discutia centrala a intalnirii noastre a fost reusita ei de a-si vinde aparmentul. Stiam ca se chinuia de ceva timp si stiam si cat de mult isi dorea sa faca acest pas. De cativa ani isi incepuse o casa si venise timpul sa se mute in ea. Incercase o perioada pe la diferite agentii imobiliare (sa vanda apartamentul), ba chiar si on-line incercare pe diferite site-uri deja consacrate. Nimic. Placerea cu care vorbea despre casuta pe care si-a facut-o mi-o transmitea si mie. Era o placere sa o asculti pana in momentul in care disperarea i se simtea in voce ca nici de data aceasta nu a vandut apartamentul.

Acum toate acestea erau de domeniul trecutului. De la o terta persoana aflase de un site anunt gratuit. Avand o experienta deja cu asemenea site-uri era destul de sceptica. Stia totusi ca nu are nimic de pierdut asa ca a incercat si aici. Chiar de a doua zi a inceput sa primeasca oferte si in scurt timp chiar a si vandut-o. Publicarea unui anunt gratuit pe un site de care nu auzise pana atunci i-a adus in dar o solutie imediata la nevoia sa. Sansa iti surade cand nu te astepti. Trebuie sa crezi in sansa de iti iese in cale. Un site nou nu inseamna mai putin sanse de vanzare, in cazul nostru. Online-ul este un spatiu din ce in ce mai cautat, este locul unde anuntul tau are cea mai mare sansa de a fi vazut de persoane foarte tinere pana la adulti trecuti bine de a doua tinerete.

Acest site ne intampina cu diverse oferte: de la imobiliare, la locuri de muncă, electrocasnice și echipamente, găsești o gamă variată de categorii, menită să acopere orice tip de nevoi. Imediat.ro este foarte benefic pentru zona de afaceri, momentan este disponibl in 12 orase, dar tinand cont de ritmul de dezvoltare, nu treuie sa ne miram daca in ceva timp o sa vedem o acoperire cat mai mare.

Imdiat si probema-i rezolvata.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 767,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu