AnaVasilescu.ro - Variety

Urmeaza-ti acele visuri pentru care merita orice efort

 20170429 big dreams

Viata unui om este plina de surprize. Fiecare om pe care il intalnim aduce o contributie, mai mica sau mai mare, in viata noastra. De noi depinde ce importanta ii dam. De noi depinde ce fel de viata vom avea. Neprevazutul poate sa apara oricand in viata noastra, dar acesta nu ne poate indeparta de la visul nostru. Zilele trecute in timp ce cautam un cadou pentru o prietena am vazut un sticker decorativ atat de motivant incat vreau sa il impartasc cu voi: Don't dream your live, live your dreams. Consider ca este un punct de vedere foarte bun si corect.

Este foarte immportant sa fim motivati in aceasta viata. Unele vise / teluri pe care mi le dorim se vor indeplini cu usurinta, pentru altele trebuie sa muncim. Personal am inceput sa gandesc asa dupa o experienta neplacuta. A fost momentul in care am inceput sa ma gandesc mai mult la mine, la ce e important in viata mea si la ce imi doresc. A fost un restart bine meritat si poate de aceea nu am resentimente fata de acea experienta total neplacuta.

In acele zile am simtit ca imi fuge pamantul de sub picioare. In acele zile mi-am adus aminte de bunica mea care imi spunea ca pana nu dau cu capul de pragul de sus, nu o sa il vad pe cel de jos. Fiind in starea aceea si dorindu-mi o schimbare in viata mea, mi-am pus o dorinta. Au trecut cativa ani de atunci, rabdarea mea nu este punctul meu forte si tocmai de aceea ca visul sa capete contur (si fizic de data aceasta) am apelat la un imprumut pentru a-mi duce visul la bun sfarsit.

Atunci cand crezi cu ardoare in visul tau, iti recomand sa apelezi la imprumuturi pentru implnirea lui. Determinarea pe care o ai, te va ajuta sa le duci la bun sfarsit. Placerea pe care o ai bucurandu-te de acele lucruri, se va resimti in jurul tau iar atitudinea conteaza foarte mult. Nesiguranta amplifica enorm de mult efectele negative, tocmai de aceea este bine, ca inainte sa faci acest pas, sa nu ai nelamuriri pentru ca totul sa decurga normal.

Iti doresc visuri cat mai inalte, visuri pentru care merita orice efort, pentru ca o data indeplinite, cand te vei uita in urma, vei avea un zambet atat de larg incat orice ai spune nu va putea descrie ceea ce e in sufletul tau.

Mult noroc!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 846,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu