AnaVasilescu.ro - Variety

Kendama, un cadou dulce pentru copilul dulce din tine

 20170502 kendama

Kendama, unul dintre ele mai premiate jocuri din lume, a luat amploare si in Romania, la Brasov exista deja o comunitate reunita in jurul lui. Prin parcurile marilor orase din tara si din lume vedem deja jucatori dependenti de kendama sweets. Tocmai datorita dragostei pentru joc, pentru faptul ca provoaca la miscare si la iesiri in aer liber, in magazinele virtuale se gasesc diferite tipuri de Kendama, avand bilele de toate culorile si de marimi variate.

Prin intermediul practicarii acestui joc putem patrunde in mentalitatea celor care l-au inventat jocul international fiind un aspect al interculturalitatii.
Materialele naturale si constructia simpla a lui ne face sa constientizam faptul ca omul nu are nevoie de multe lucruri pentru a fi fericit. Un maner, niste cupe, o bila din lemn si ate sunt suficiente pentru a-l face sa fie multumit de viata pe care o traieste.
Realizata din lemn de fag, kendama bull este acoperita cu trei straturi de vopsea cauciucata, bila fiind foarte rezistenta. Dimensiunile acesteia sunt: inaltime 18.5 cm, diametru bilei 6 cm, greutate: 140g.
Culorile disponibile sunt portocaliu, albastru, alb si negru, iar pentru ca pretul este de 79, 99 de lei, livrarea si ambalarea sunt din partea casei.
Acest joc aparent simplu, este o sursa inepuizabila de sanatate pentru organism fiindca: este o gimnastica eficienta a mâinilor si a picioarelor, coordoneaza membrele realizand sincronizarea lor in vederea atingerii unui obiectiv, perfectioneaza indemanarea, verifica reflexele, indeamna la actiune si la emiterea unor strategii.
Printre produsele recomandate de magazin si de utilizatori se afla:
-Kendama Sweet Pro Model Max Narcross, care costa 209 lei
-Brelocul Kendama Krom Green de 29 de lei
-Kendama Sweets F3 Solids Pink de 89 de lei
-Suportul rosu din silicon care protejeaza Kendama si face posibila agatarea ei la loc vizibil de ghiozdan sau de cureaua pantalonilor, Kendama Holder, disponibil in culorile rosu, verde si galben si costand 24.99 lei.
Kendama este la moda nu din capriciu, ci pentru beneficiile pe care le ofera organismului prin practicarea lui. Atingerea lemnului relaxeaza, miscarile alunga ingrijorarile si gandurile negre si indeamna la meditatie, la o forma absoluta de autocunoastere.
Ar trebui sa se insiste asupra efectelor pe care le are kendama asupra creierului uman. Prin miscarea totala, dar delicata a organismului, asigura irigarea corespunzatoare a creierului si il provoaca sa gaseasca solutii.
Viteza miscarilor este stabilita de jucator, acesta avand varste cuprinse intre 4-99 de ani si se intrece cu el insusi sau cu altii.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  kendama
 809,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu