AnaVasilescu.ro - Variety

We all have magic inside us

 20170514 lorenzo cristian

Amintirile nu mor niciodata, chiar daca uneori avem aceasta impresie cand realizam ca nu ne aducem aminte tot ce am vrea. Este tare placut si sa stai si sa privesti in urma si sa revezi anumite evenimente care ti-au marcat viata. Tata era cel care ne ducea, pe mine si pe fratele meu, la diverse actiuni care se organizau in oras. Mama ramanea acasa de cele mai multe ori gatindu-ne ceva bun (sau voia cateva momente de liniste doar pentru ea ca nu eram deloc doi copilasi linistiti).

Fac parte din generatia care savura orice moment, inventam jocuri si indiferent cati ani vor trece, nu voi uita niciodata cand tata iesea pe geam si ne striga sa intram in casa. Cum spuneam, el era cel care ne ducea la circ, la film, la teatru, ne plimba cu barca in strand sau cel care ne chema la televizor ca sa urmarim impreuna o emisiune cu magicieni. Intr-un fel stiam ca acele trucuri nu sunt reale, dar erau atat de bine realizate incat incepeai sa te indoiesti si sa crezi ca sunt.

Multi ani mai tarziu am inceput sa ma uit la filme unde trucurile de magie erau ridicate la rang suprem. Stiu ca in arta cinematografica totul este posibil, dar este imposibil sa nu intri in spiritul magiei si sa traiesti cu emotie fiecare moment pana la final. Un magician este o bucurie, indiferent de evenimentul la care este invitat. Lorenzo Cristian este magician atestat international ca si profesionist, la Madrid, de 10 ani si este primul magician acceptat in The Magic Circle - Londra. Cariera si-a inceput-o, in schimb, in urma cu 22 ani si in acesti ani a sustinul spectacolele de magie si reprezentatiile artistice in foarte multe locuri atat pe plan national cat si international.

Cu totii ne-am dori sa cunoastem trucurile din spatele fiecarui numar, dar acestea nu se dezvaluie. Ce farmec ar mai avea aceste show-uri daca am stii exact cum se fac? Lorenzo Cristian este roman, este coleg cu David Copperfield si Dynamo si ar trebui sa ne mandrim cu asta. El nu este doar magician, este si iluzionist, iar in anul 2016 inaugureaza la Timisoara, Shopul Magic sprijind astfel dezvoltarea artei iluzionismului. Este o placere sa il urmaresti, iar zambetul publicului este dovada.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 721,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu