AnaVasilescu.ro - Variety

Eat well, travel often

 20170514 filadelfia group

Sunt momente cand simti ca orice ai face nimic nu te ajuta sa scapi de starea in care simti ca te scufunzi. Pe propria piele am observat ca cel mai bun "medicament" este plimbarea. Atunci cand esti la volan iti focusezi atentia pe trafic si lasi la o parte problemele care iti dau batai de cap. Stiu ca la inceput refuzi invitatia de a iesi din casa indiferent ca este vorba de shopping, de o plimbare in parc sau o iesire la terasa. Crezi ca cel mai bine e sa te ascunzi in cel mai intunecat loc din casa si sa ramai acolo, pentru o vecie daca s-ar putea. In cele din urma cedezi si accepti sa iesi cu ei, ca asa sunt prietenii, nu cedeaza pana nu obtin ce vor.

In scurt timp realizezi cat de bine iti prinde aceasta iesire, realizezi ca problemele pe care le ai nu sunt atat de mari pe cat credeai pentru ca exista o rezolvare. Daca atat de mult poate face o scurta plimbare / iesire, iti dai seama ce efect poate sa aiba o vacanta intr-un loc unde ti-ai propus sa ajungi? Calatoriile, vacantele ne ajuta sa ne detasam si sa privim problemele pe care le avem din exterior si astfel gasim solutii.

In toamna anului trecut am descoperit Filadelfia Group. Este o agentie care te ajuta sa iti alegi oferta care ti se potriveste. De atunci si pana acum v-am prezentat cateva destinatii care m-au incantat incredibil de mult. Azi vreau sa va fac cunoscuta aceasta agentie de turism. Este important de stiut ca detin o experienta deja de 10 ani, are peste 30 de agentii in Romania si sunt precursorul tour operatorului Filadelfia Go.

Aceasta agentie ne ajuta sa gasim destinatia perfecta indiferent ca este vorba de luna de miere, croaziere, circuite, city break sau parcuri de distractie. Pentru clientii vechi se ofera reduceri suplimentare. Ceea ce mi-a placut foarte mult este ca ai libertare de a alege de fel de vacanta iti doresti: cu autocarul, cu avionul sau individuala. In ceea ce priveste serviciile de transport, pun la dispozitie un parc auto modern, format din 64 de autocare si 31 de microbuze de ultima generatie, clasate la 3-4 stele.

Referitor la pret acesta poate sa fie achitat in rate, fara dobanda, iar in functie de bugetul clientului ei identifica cele mai potrivite unitati de cazare, oricare ar fi destinatia. Ei ofera servicii de rezervare la peste 200.000 hoteluri aflate in portofoliul propriu si al colaboratorilor si astfel poate prezenta cel mai avantajos tarif, garantand totodata facilitatile incluse in pret. Nu merita sa stai suparat, merita sa calatoresti si mult.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 761,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu