AnaVasilescu.ro - Variety

Indrazneste sa te distantezi fata de concurentii tai!

 18062017 butonul de cumparaturi

Acum o saptamana, sau doua, nu mai stiu exact cand, mi-am sunat cativa prieteni daca vor sa iasa la o limonada pe o terasa. Au fost atat de surprinsi de telefonul meu incat mi-au spus ca au spus ca nu ma recunosc. Oare s-au gandit ca sunt bolnava? Ei bine nu eram, dar imi doream sa petrec ceva timp cu ei.

La cateva zile dupa aceasta zi, in timp ce ma indreptam catre un supermarket, am realizat ca singurele iesiri pe care le am sunt vizitele pe catre le fac la magazin si cand alimentez masina. Petrec destul de mult timp cand sunt la cumparaturi, chiar daca nu cumpar foarte multe produse. Cel mai mult stau in zona de legume - fructe. Caut produsele romanesti la fel cum cauta si cautatorii de aur, aur pe rau.

Intocandu-ma acasa, asez produsele la locul si imi deschid laptopul ca sa verific emailul. Gasesc foarte multe reclame de la magazine online de haine, de incaltaminte, diverse magazine. In mintea mea apare imediat gandul ca mi-as dori sa le probez, sa imi trec degetele peste material, ca apoi sa le cumpar. Imi place sa vad ce e nou, ce se poarta si care sunt preferintele vedetelor. Am fost trezita, din linistea ce se asternuse, de butonul de cumparaturi Gomag. Un produs / modul 100% romanesc si cum eu sunt in cautare de tot ce e romanesc, curiozitatea mea a fost si mai mare ca sa vad ce e cu acest buton.

In curiozitatea mea de a afla mai multe, am aflat ca noul modul de la Gomag ofera clientilor oportunitatea de a cumpara direct din locul in care au incredere: site, blog, sau doar un pop-up. Si atunci totul s-a luminat in mintea mea. Cum eu urmaresc anumite personalitati cu ce se imbraca, ce isi cumpara in general, imediat sub articol apare acest buton si imi pot cumpara linistita acelasi produse care mi-au captat atentia.

Ingenioasa idee mai au romanii nostri dar totul pentru a facilita cumparaturile on-line. De multe ori am spus ca mi-as cumpara si eu cutare lucru daca as stii de unde si l-a cumparat respectiva persoana. Acum totul e simplu. Se pare ca increderea este principalul factor care determina vanzarea. In numele increderii incercam foarte multe produse noi, experiente noi. O data ce ai trezit atentia celui care iti citeste articolele, de ce sa nu ii oferi si posiblitatea sa le si cumpere?

Daca e sa privim lucrurile si din sens opus, intrebarea celor care aleg panoul de administrare Gomag este: cum creezi un buton de cumparaturi? Acest buton il gasesti in noul modul din panoul de administrare, la sectiunea Canale de vanzari, iar acest buton se poate personaliza dupa bunul plac. Pe scurt, pentru a implementa practic butonul de cumparaturi, tot ce trebuie sa faci este sa copiezi codul generat in urma completarii formularelor si sa il adaugi in site-ul / blogul / pop-up-ul pe care il detii.

Daca vrei sa iti transformi afacerea intr-un hub de voci cu ajutorul caruia sa poti sa iti vinzi produsele pe toate canalele pe care le detii, acest lucru este acum posibil. Nu ai nevoie decat de creativitate si sa combini buton de cumparaturi cu diferite tool-uri de eCommerce si marketing.

Indrazneste sa te distantezi fata de concurentii tai!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 935,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu