AnaVasilescu.ro - Variety

Cadoul potrivit la ceas aniversar

23062017 ceasuri barbati

In curand voi aniversa 3 ani de la casatorie si imi doresc sa imi surprind sotul cu un cadou special, pentru a il face sa se simta cel mai important din viata mea.

M-am gandit ca un cadou potrivit pentru un moment special cum este al nostru ar fi un ceas de mana deosebit, un accesoriu care ii lipseste in momentul acesta si pe care cu siguranta si-l doreste.

Imi doresc sa gasesc ceva special, pe care sa il poarte cu drag si care sa il faca sa se gandeasca bineinteles la mine.

Am gasit foarte multe ceasuri barbatesti elegante, insa recunosc ca decizia a fost una deosebite de grea.

Un astfel de accesoriu trebuie sa i se potriveasca perfect, ca o manusa, deoarece dupa parerea mea un ceas de mana este important pentru ca scoate in evidenta foarte mult persoana care il poarta si spune totodata foarte multe lucruri despre ea.

Recunosc ca alegerea nu a fost una tocmai usoara, mi-a trebuit mult timp dar si foarte multa atentie la detalii pentru a ma asigura ca nu voi da gres in alegerea lui.

Sfatul meu ar fi, in cazul in care doriti sa faceti un astfel de cadou sa cunoasteti foarte bine persoana careia il veti darui, deoarece de cele mai multe ori putem da gres in alegerea lui.

Totodata in cazul in care v-at gandit sa cumparati un astfel de cadou ar fi sa il oferiti intr-un moment important din viata, deoarece nu vom oferi un ceas oarecare ci unul special si valoros atat din punct de vedere finaciar cat si din punct de vedere sentimental.

Eu am gasit cateva modele de ceasuri barbati care i se potrivesc perfect sotului meu, le-am gasit online pe site-ul meu preferat de unde l-am si cumparat pe cel oferit in dar, este un accesoriu elegant ce inspira seriozitate si masculinitate.

A fost un cadou special, intr-un moment deosebit de important din viata noastra, un cadou care a dezvaluit inca o data sentimente adevarate.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 971,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu