AnaVasilescu.ro - Variety

Succesul incepe cu promovarea SEO a afacerii tale

 20170701 promovare seo

Oricat ai investi, oricata pricepere ai avea, poti sa oferi cele mai bune servicii si marfuri din lume, succesul in mediul online se obtine doar cu promovare SEO realizata in echipa, cot la cot cu profesionistii.

In general, clientii de astazi sunt mult mai comozi decat cei din trecut, dar isi fac mult mai bine temele cand stabilesc un parteneriat de afaceri. Ei nu mai au timp sa colinde magazinele fizice, ci serviciile si produsele se cauta de-acasa sau de la birou si asteapta sa le primeasca, fara sa se deplaseze de la domiciliu.
Potentialii clienti stiu de oferta bogata existenta in mediul virtual si utilizeaza motoarele de cautare Google sa obtina rezultatul dorit. Este bine sa stii si sa actionezi ca atare: 70% dintre utilizatorii motoarelor de cautare acceseaza doar primele trei pozitii din topul rezultatelor. Nu accepta sub nicio forma sa fii accesat de restul de 30% fiindca esti codas in topul cautarilor!
Top On Web este cea mai buna agentie de promovare online care iti garanteaza succesul online, adica locul I, II sau III in topul rezultatelor oferite de moatoarele de cautare si cei mai multi clienti fiindca:
-dispune de cei mai buni specialisti, de surse proprii de promovare si de parteneri de incredere.
Intotdeauna incheie parteneriate oneste cu clientii, respecta termenii contractuali, iar promisiunile lor sunt materializate in succesul afacerii tale
-ofera servicii optimizare SEO efeciente la preturi corecte, acestea includ: creare website, promovare online, mobilitatea site-ului/afacerii pe toate tipurile de dispozitive, consiliere permanenta.
-rezultatele obtinute anterior de agentie sunt verificabile prin declaratiile clientilor multumiti
- strategia bine pusa la punct si experienta ajuta la obtinerea celor mai bune rezultate.
-pe termen lung, contractele se pot negocia in favoarea clientilor
-agentia ajuta la obtinerea unui loc fruntas in topul celor mai buni si invingerea detasata a concurentei, dar si pastrarea rezultatelor, de aceea se impune o colaborare permananta cu aceasta.

Fiti pragmatici, cereti o cotatie de pret gratuita pentru promovarea online apeland la Top On Web
Optimizarea SEO se poate desfasura diferit, in functie de situatiile in care se gasesc clientii
1) Afacerea se afla in faza de desfasurare, site-ul imperfect, iar agentia trebuie sa aiba in vedere corectarea erorilor de promovare a produselor sau serviciilor.
In acest caz promovarea incepe cu punerea la punct a site-ului nefunctional si neprietenos.
2) Afacerea incepe impreuna, in echipa, asa procedeaza omul de afaceri prevazator, iar promovarea ireprosabila din start se concretizeaza in rezultate stralucite.
Acest demers realizat dupa formula: debut afacere↔promovare SEO elimina toate pierderile de timp, de bani, de clienti si de resurse. Site-ul afacerii va arata ireprosabil de la inceput, iar intreprinzatorul nu va avea ce sa-si reproseze.
Top On Web iti pune afacerea pe roate si o trasforma intr-o campioana nationala prin promovarea completa care consta in:
-Audit complet
-Analiza competitiei
-Planificare campanie
-Stabilire buget
-Implementare campanie SEO
-Raportare periodica.
Fie ca te afli la inceputul afacerii tale in mediul online, fie ca faci parte din categoria afaceristilor cunoscuti, fara promovare SEO permanenta risti sa pierzi tot ce ai. Colaborarea cu cea mai buna agentie de promovare online este similara cu actiunea inteleapta a omului de a-si pune la pastrare “bani albi pentru zile negre”.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 653,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu