AnaVasilescu.ro - Variety

Cum sa-mi curat corect ochelarii de soare

15072017 ochelari de soare

Atunci cand ai o pereche de ochelari de soare care-ti plac foarte mult trebuie sa ii ingrijesti cu atentie pentru a-i avea intr-o stare foarte buna pentru cat mai mult timp.
Ultima data mi-am cumparat o pereche de ochelari de soare Pedro si am promis ca voi avea grija de ei. O multime de perechi am zgariat pentru ca i-am curatat incorect, i-am lasat pe unde nu trebuie si tot asa. Daca si tu ai o pereche de ochelari de soare polarizati (cum sunt cei de la Pedro pe care-i am eu) sau clasici, iata cum ii poti curata corect:

1. Foloseste o solutie de curatat ochelarii si o laveta din microfibra
Nu e mare greutate. Pulverizezi solutia si stergi. Ai grija sa cureti ochelarii in totalitate, nu doar lentilele. Pe intreaga lor suprafata se aduna o multime de mizerie. Ai grija la alegerea solutiei, dar si la alegerea lavetei. Cu cat sunt mai calitative, cu atat mai bine.
2. Foloseste apa si sapun
Daca vrei sa iti cureti foarte bine ochelarii de soare, poti folosi si apa cu sapun. E foarte simplu. Ai nevoie de apa fierbinte si de sapun lichid. Lasi cate o mica picatura de sapun pe fiecare lentila, dupa care misti degetele in miscari circulare, pana cand lentilele sunt acoperite in totalitate de spuma. Clatesti bine ochelarii cu apa fierbinte pentru a nu ramane pete si ii lasi la uscat. Daca e nevoie, poti folosi pentru a-i usca si o laveta din microfibra.
E important ca ochelarii tai de soare sa fie mereu curati, deoarece altfel se vor vedea foarte urat. Aceste doua solutii sunt perfecte pentru oricine isi doreste sa aiba ochelari de soare curati.
Daca mai stii si alte metode cu ajutorul carora iti poti curata ochelarii de soare, lasa-le in comentarii.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 894,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu