AnaVasilescu.ro - Variety

Filadelfia, ajutorul nostru de nadejde!

24012017 filadelfiaturism

De cateva zile, poate chiar saptamani, foarte multe colege de la spital vorbesc fara oprire de voucherele de vacanta. Da, se vor da, de anul acesta. Informatia este sigura, verificata si garantata! Din punctul meu de vedere foarte putin conteaza cand se vor da pentru ca atunci cand vreau sa plec undeva, vreau ca totul sa fie in ordine, bine ales si nu ma deranjeaza ca mai astept o zi sau o luna. Nu imi plac planurile pripite de aceea anul acesta am ales reteta clasica.

In decembrie o sa revin in tara si ce poate sa fie mai frumos decat un concediu dupa alt concediu. Daca primul o sa fie petrecut in strainatate (combinat si cu munca), al doilea este destinat pentru tara noastra. Si noi avem destul de mule locuri care merita vizitate.

Cei de la Filadelfia imi sunt foarte apropiati. In repetate randuri le-am vizitat pagina, oferta lor este intotdeauna o ispita pentru cei ca mine. Acum cand stiu ca excursia o sa fie suportata de stat, parca placerea de a pleca e si mai mare, zile de concediu sa fie, sau libere sau sefi intelegatori. Sau, cea mai buna varianta e sa plecam cu totii.

Mi-ar placea sa plecam intr-o excursie impreuna, colegi si sefi, relatiile se sudeaza mai bine cand petrecem mai mult timp impreuna. Devenim mult mai apropiati, mai atenti si mai intelegatori. Fiind asa, cum sa nu ne fie drag sa mergem la serviciu zi de zi.

Excursiile pe care ni le pun la dispozitie cei de la Filadelfia sunt adevarate ispite pentru mine, la fel cum inghetata sau ciocolate sunt pentru o persoana la dieta. Le studiezi, azi, maine, multe zile la rand, inchizi site-ul ca sa nu le mai vezi (dar gandul tau tot acolo e) si pana la urma cand tentatia ajunge la cote maxime, o alegi pe cea care ti se potriveste tie. 

Enjoy it, nu vei regreta si mai ales acum. Bucura-te de soare, de vant, de prieteni, de locuri noi, de tot ce te inconjoara si iti face placere.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 586,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu