AnaVasilescu.ro - Variety

Finantare pentru planurile tale, Erasmus, here I am!

20170726 credit

Erasmus, mi-ai setat un nou univers. De cand am aflat de tine, si mai ales de cand m-am hotarat sa aplic, pot spune ca nu este zi in care sa nu iti acord atentie. Demersurile de a pleca sunt avansate. Am aflat perioada in care voi pleca, am aflat cati bani va investi facultatea in mine. Stiu, nu sunt multi, dar e o senzatie placuta sa stii ca statul iti da. E o senzatie placuta sa stii ca statul iti ofera si el ceva. Mult, putin dar iti ofera. Pentru cei care au fost deja plecati stiu, din suma totala primesti 80% la plecare si restul la intoarcere. 

De un an si ceva ma incearca multe stari: bucurie, frica, teama, entuziasm, fericire. Doresc aceste emotii la toti studenti, nu este usor dar merita din plin. Am fost intrebata ce asteptari am si tot ce am putut sa raspund e ca nu am nici una, nu este ceva ce am incercat si stiu cum e. Se spune ca atunci cand nu ai asteptari, nu poti fi dezamagit. 

Ieri am fost sa imi deschid contul in euro pentru a putea primii bursa. Pe langa bursa stiu ca voi suplimenta veniurile din buzunarul propriu. Chiar ma gandeam, atunci cand ai tanar si student, grija banilor revine in totalitate parintilor. Eu trebuie sa gasesc o sursa de finantare pentru pentru ceea ce vreau sa fac. Am luat in calclul multe variante, printre care am facut si o simulare credit. Este pentru prima data cand imi calculez asa ceva, pana acum refuzam ideea de credit, dar stiu ca fara eforturi, sacrificii, nu pot sa imi duc planul la capat. 

De multe ori am auzit ca dureaza mult pana ti se acorda un credit, ca e ai nevoie de mai multe acte si perioada de creditare este fixa. M-am bucurat sa gasesc un site unde eu sunt cea care decide perioada, in functie de cat pot sa achit. Imi cunosc plapuma si nu ma intind mai mult decat ea. Faptul ca eu decid imi da o senzatie de siguranta, asta pe langa faptul ca demersurile se fac intr-un termen relativ scurt. 

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 656,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu