AnaVasilescu.ro - Variety

Bani salvati prin licitatii publice

20170727 licitatii publice

Zilele trecute, in timp ce faceam curat printre actele dintr-un dosar am dat peste hartia in care, conducerea spitalului de la vremea aceea, imi dadea decizie de inlocuitor de secretar  - dactilograf. Decizie de care stiam, dar vazand-o si mai ales semnand-o, a insemnat inceputul unei alte etape in viata mea de angajat. Desi este doar de inlocuitor, pot spune ca a avut dreptate: fiind in acel post, aud multe si vad multe. Pentru cei care cred ca o secretara are un job extrem de lejer, vreau sa ii invit o zi in pantofii mei.

Adesea ii aud pe cei in varsta ca birocratia e din ce in ce mai mare. Acest lucru pot sa il confirm si eu dupa 10 ani. Procedurile s-au inmultit si mai ales cele care privesc achiziiile publice. Inainte sa ma angajez vedeam adesea, pe calculatorul meu, diferite site-ul de licitatii publice. Mereu ma gandeam ca in spatele lor se afla un mister. In momentul in care m-am angajat si mai ales dupa ce a trebuit sa o inlocuiesc pe secretara, am aflat ca si la institutiile publice, am vazut ca achizitiile se fa, in cea mai mare parte, doar prin licitatii publice. Atunci, ca dintr-o data, toata negura s-a luminat si misterul s-a lamurit. 

Greu nu este, trebuie sa ai curaj si incredere. Trebuie sa ai o atitudine pozitiva, trebuie sa crezi in sansa ta si astfel o sa vezi cum totul intr-un pe un fagas lin. As putea spune chiar ca planetele se aliniaza pentru sansa ta. Atunci cand te simti bine, atunci cand ai o stare buna, o atitudine pozitiva, la fel te percepe lumea. 

Licitatiile publice nu sunt complicate, trebuie urmate pas cu pas, trebuie sa urmaresti cu atentie pasii si gata. Imi vine acum in minte o comparatie haioasa: inceputul e greu, apoi e ca mersul pe bicicleta.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 538,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu