AnaVasilescu.ro - Variety

Servete-te cu o felie din Grecia, o felie de amintiri

20170730 lefkada beaches porto katsiki beach up tree

Am intalnit foare multe persoane care au vizitat Grecia. Rectific, am intalnit foarte multi oameni care au fost intr-un concediu in Grecia. Am intalnit si un om care a fost in concediu doar in Grecia. Pot sa spun ca efectiv este indragostita de aceasta tara. Deja ea a consultat oferte Grecia 2017, acum o luna s-a intors de acolo, dar asta nu inseamna ca in concediul programat pentru luna septembrie nu va pleca tot in Grecia. Pe ea nici nu mai trebuie sa o intreb unde pleaca in concediu, deja cunosc raspunsul. As putea spune ca stie aceasta tara la fel de bine ca pe tara noastra.

De fiecare data cand se intoarce de acolo imi aduce cate ceva. Este o placere sa descopar Grecia prin cadourile sale. De curand am aflat ca ea nu isi cumpara "vacantele" cu luni de zile inainte. Mereu apeleaza la oferte last minute Grecia si de fiecare data a gasit ceea ce a cautat. Daca i se intampla o data, de doua ori, ziceam ca a avut noroc, dar atunci cand an de an, si-a gasit oferta ideala la last minute, inseamna ca paleta acestor oferte este destul de buna. 

Cand incepe si povesteste despre concediile ei pe care si le-a facut acolo, iti vine sa cauti imediat o insula greceasca ca sa ai si tu parte, macar de o mica mica parte, din ceea ce a trait ea. Simti cum isi retrairste amintirile, cum sufletul i se deschide si ochii i se lumineaza. Sper ca intr-o buna zi sa pot sa "citesc" si eu o fila din minunata Grecia. Anul acesta imi este imposibil, dar pe voi, care nu v-ati facut inca planuri de concediu, nu e timpul pierdut. Oferte Grecia 2017 inca iti sta la dispozitie.

Turistii romani nu au nevoie de viza, accesul putandu-se face cu pasaportul sau cu cartea de indentitate in curs de valabilitate. Grecia nu este o tara foarte foarte departe de a noastra. Cei mai multi turisti romani aleg sa plece cu masina lor acolo. Pensiunile de acolo ofera parcare gratuita, pe langa wi-fi, asa ca nu au de ce sa isi faca griji si cand te mai gandesti ca ai si vedere la mare, cep oti sa iti doresti mai mult?

20170730 lefkada

La ei, sezonul turistic incepe in aprilie si se termina abia in octombrie asa ca indiferent cand ai concediu programat, te poti bucura de Grecia, oricand. Cauta acum cazare Grecia, lasa grijile acasa si mergi intr-un oras de poveste. Vei ramane impresionat de Lefkada, fiind un port de invidiat. Enjoy it !

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 671,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu