AnaVasilescu.ro - Variety

Esti in cautare de o firma pentru mutari mobilier la pret avantajos? Am o propunere pentru tine!

20170730 mutari mobila

Oameni intalnesti la tot pasul, dar foarte rar dai de un prieten. De cele mai multe ori am auzit pareri ca cel mai bun prieten e acela cu care ai crescut, ai copilarit, dar eu nu sunt de aceasta parere, cel putin nu este valabila in cazul meu. Cea mai bune prietena am intalnit-o in on-line acum sapte ani.. opt ani, nici nu mai stiu exact de cati ani ne stim. Am impartit multe nopti nedormite, am povestit cat in luna si in stele si ne-am spus si cele mai adanci secrete de care chiar si noi ne rusinam.

Ea este sora pe care nu am avut-o, eu sunt sora pe care ea nu a avut-o, desi fiecare dintre noi, la randul nostru, avem un frate. Cu un frate nu poti sa vorbesti asa cum iti doresti. Atunci cand am cunoscut-o locuia la Ploiesti. In scurt timp a inceput calatoria ei prin tara. Desi imi e foarte foarte buna prietena, ne tachinam reciproc des. Ii spuneam ca ea se muta ca tiganul cu cortul pentru ca dela Ploiesti a urmat Valcea, apoi o perioada scurta Sibiu, inapoi la Valcea, apoi un an la Bucuresti si iar inapoi la Valcea. De cate ori ma auzea spunand asa imi raspundea imediat ca ea stie o firma care se ocupa de mutari locuinte foarte serioasa. O credeam pe cuvant. O recomandam cu placere cand cineva avea nevoie de o firma care se ocupa de mutari mobilier la pret avantajos

Am avut zile intregi in care imi povestea toata ziua de transport mobila, de mutari mobila, de pret. Aveam zile cand ii raspunde la telefon cu: Alo, ati sunat la cea mai serioasa firma transport mobila Bucuresti. Cand vedeam ca am calcat pe un teren minat ii spuneam : va pot recomanda cu mare drag o firma pentru transport mobila Cluj. Clujul este orasul in care s-ar mai muta, daca s-ar mai pune in discutie acest subiect. Si mie imi place Clujul, dar din pacate nu il stiu asa cum mi-ar dori.

Engineer Moving este o firma serioasa, care te ajuta la impachetat, demontat, montat, transport, sunt super rapizi si cu apeland la ei economisesti bani pentru ca transportul cu alte masini inchiriate este scump, scump rau. Experineta lor de peste 10 ani in marile orase din tara ii recomanda. Mai mult de atat, atunci cand este o urgenta, ei pornesc la drum in maxim doua ore de la plasarea comenzii.

Am ramas uimita cand am citit un articol despre aceasta firma, voiam sa ma conving singura de renumele lor, Engineer Moving, o propunere evidenta.

[suna telefonul] Ma scuzati pentru absenta, tocmai ma intreba cineva daca stiu o firma pentru transport mobila Cluj. Se tine se glume, dar nu m-as mira sa imi spuna ca se va muta acolo. Nu-i nimic, prietenia nostra dureaza si rezista.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1797,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu