AnaVasilescu.ro - Variety

Zambet frumos la orice varsta

20170731 implant dentar

Cat costa un implant dentar? Aceasta a fot prima intrebare a fratelui meu cand s-a intors prima data in tara. Se stie ca in Romania se face turism medical. La noi aceste interventii sunt mult mai ieftine. Lucrez eu intr-un medicul sanitar, dar nu am idee cat costa un astfel de implant. Mult timp mi-a fost frica de tot ce inseamna stomatologie si cu greu am gasit un medic care sa ma linisteasca, care sa imi redea increderea in meseria lui. Cel care are grija de dantura mea a intervenit a treia oara pe o operatie si acum pot sa spun ca lucrurile sunt, in sfarsit, rezolvate.

Fratele meu nu a avut nevoie de un implant dentar ci de implanturi dentare. Din cauza mai multor motive, acum nu a avut ce mai face si a fost singura solutie pentru a avea o dantura frumoasa. Astfel au inceput cautarile pentru a gasi o clinica in Bucuresti, pentru a gasi cel mai bun pret implant dentar. A fost greu de ales, pentru ca toti promit foarte multe lucruri. La stomatolog, ca la medic, nimanui nu ii place sa astepte, abia vezi o urma de comptimire ca doar toti care sunt acolo, sunt cu probleme. 

Din experienta fratelui meu as putea spune ca atunci cand ai parte de o hipocalcemie ca urmare a unei boli si nu numai, trebuie sa ai grija foarte foarte mare de dantura. Cuvantul implant capteaza imediat atentia celor din jur. Avatantajul suprem pe care il considera fratele meu la aceste implanturi este acela ca se simt si arata ca unii naturali. M-am bucurat cand l-am auzit ca in sfarsit poate si el sa muste, sa manance alune si ales sa zambeasca. Lucrarile proteice ancorate pe implanturile dentare prezinta o stabilitate foarte buna si rezistenta crescuta in timp. La clinica in Bucuresti s-a gasit salvarea, linsitea , finally!

Cel mai mult raspuns despre cat costa un implant dentar este acela ca pretul poate diferi de la o persoana la alta, dar sa nu uitam ca aceste interventii sunt de durata si sunt confortabile. Fiind o procedura complicata, acestea nu se realizeaza de catre un singur medic, facuta doar de medici specializati.

 20170731 dental dinte

Programarile niciodata nu se por potrivi ca un ceas elvetian, dar in ceea ce priveste acest implanturi, putem sa stam linstiti pentru ca la Clinica Trident intalnim cele mai noi tehnologi si dotari. Pentru siguranta se ofera garantie pentru toate interventiile dentare. Unul din avantajele implanturilor este acela ca elimina inconvenientele purtarii unor proteze mobile si astfel putem sa neexersam in oglinda, si nu numai, zambetul nou, clar, limpede si curat.

 

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 640,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu