AnaVasilescu.ro - Variety

De fapt, CE este SEO?

20160816 SEO

Ei bine, e mai simplu decat crezi! SEO este acronimul de la Search Engine Optimisation – mai pe romaneste, optimizarea motorului de cautare. De fapt, este vorba mai degraba de optimizarea relatiei TALE (daca ti-ai facut un website sau esti webmaster si lucrezi pentru o publicatie on-line, un magazin virtual, o fundatie, organizatie, in sfarsit, o entitate care trebuie neaparat sa „existe” in mediul virtual) cu motoarele de cautare: Google (cel mai popular in momentul de fata), Yahoo, Bing, DuckDuckGo, Lycos (aparut in 1994, este poate cel mai vechi motor de cautare existent la aceasta data) si... cate-or mai fi!

In opinia unor analisti IT, termenul de SEO si-ar fi facut aparitia in anul 1997, si s-a impus definitiv in a doua jumatate a anului 2001. Despre ce fel de optimizare e vorba? Pai, la orice cautare facuta cu un anume tag, Google™ afiseaza rezultate : linkuri catre pagini de web pe care le considera relevante si... „autoritare”. „Autoritatea” unei pagini de web este un parametru care exprima numarul si calitatea website-urilor care au linkuri cu pagina care intereseaza. Pe scurt, sansele „pagiii tale” (proprietar de site sau webmaster) de a se „afla mai in fata” sunt cu atat mai mari cu cat mai multe site-uri / pagini deweb au linkuri catre pagina ta. Pentru a ajunge aici, ai de facut cateva lucruri simple. Mai intai, fa-ti un site al carui continut sa le „sara-n ochi” cat mai multor internauti. Aasigura-te apoi ca altora le e usor sa posteze pe site-urile lor linkuri catre pagina ta. Si, in sfarsit, persevereaza! Ti se pare greu? Ei bine, atunci apeleaza la niste profesionisti!
Cea mai buna alegere este IteXclusiv – o companie deweb design 100% romaneasca, infiintata in anul 2008, care ofera servicii de optimizare SEO de exceptie. IT-istii de la IteXclusiv au in portofoliu peste 350 de proiecte de web finalizate cu succes.Cu IteXclusiv veti beneficia de o optimizare totală a unui site nou sau existent: imaginile, linkurile, cuvintele cheie, contentul, totul poate fi îmbunătățit pentru a atrage vizitatori. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ori, daca preferati, sa dai un telefon la 0766.677.047 sau la 0747.677.047.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 714,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu