AnaVasilescu.ro - Variety

Cum sa alegi agentia de turism potrivita pentru tine

20170901 vacanta

Nu poti pleca in vacanta fara o planificare corecta si fara sa gasesti cea mai potrivita agentie pentru tine. Sa incerci sa planifici totul singur poate parea provocator, insa in realitate poate fi foarte dificil, asa ca mai bine lasi expertii sa te ajute. Agentia Filadelfia Turism Bistrita te va ajuta sa planifici cea mai tare vacanta. Gasesti destinatii de vis pe tot parcursul anului cu ajutorul acestei agentii, deci nu trebuie neaparat sa pleci vara de exemplu in vacanta daca iti doresti o destinatie exitica, pentru ca sunt disponibile destinatii ca Egipt, Hawaii sau Tailanda, in care poti sa mergi atunci cand la noi e iarna si sa te bucuri de un climat de vara.

Intr-o astfel destinatie, cum este Hawaii, diferenta intre iarna si vara este nesemnificativa din punct de vedere al temperaturilor, asa ca poti sa te bucuri de vara la ei chiar daca la noi e iarna. De exemplu, spre Egipt poti sa zbori cu avionul si sa iti alegi un sejur de 7 nopti cu transport de la aeroport, la un hotel de 3 stele. La fel, ai posibilitatea sa stai doar 2 nopti, depinde foarte mult de ce iti doresti.

In Thailanda de exemplu te poti bucura de temperaturi chiar si de 30 de grade incepand cu luna noiembrie si pana in martie. Sunt multe alte destinatii exotice, si nu numai, pe care le poti alege prin agentie, inclusiv cele mai exotice cum sunt Zanzibarul, Jamaica sau Republica Dominicana.

Sunt atatea optiuni din care sa alegi atunci cand e vorba de vacante, incat nu ai cum sa te plictisesti, mai ales daca alegi sa calatoresti prin intermediul unei agentii profesioniste. In functie de destinatie, poti alege chiar si sejururi de 11 nopti, asta daca iti permite concediul, evident.

Poti alege vacante cu avionul, cu autocarul, dar si vacante individuale, cu masina. Depinde de ce iti doresti de la o vacanta si de ce buget dispui pentru asta. Daca ai avut grija sa economisesti cate putin in fiecare luna, acum sigur ai un buget cu care sa iti permiti o vacanta de vis prin Filadelfia Turism Bistrita.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 643,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu