AnaVasilescu.ro - Variety

3 sfaturi de care trebuie sa tii cont cand folosesti un hoverboard

20170918 hoverboard

Cu totii radem cand vedem pe Internet filmulete cu parintii care incearca hoverboard-urile copiilor. In ciuda amuzamentului, cazaturile de pe hoverboard sunt foarte dureroase, mai ales pe beton. In plus, in ultimul timp ne-am ingrijorat cand am citit articolele despre accidentele provocate de bateriile acestor gaget-uri care au explodat.
Daca ai cumparat totusi un produs original, un hov poate fi foarte distractiv, fiind o modalitate foarte buna de trage o tura in jurul cartierului si chiar de a executa cateva trucuri. La fel ca orice gaget mobil, totusi, exista unele masuri de precautie. Iata aici sase dintre ele.

1. Ai grija unde le folosesti
Desigur, poti folosi hoverboard-ul in cartiere, in parcuri, si in cele mai multe locuri unde poti sa mergi cu bicicletele si cu skateboardul. In unele orase din lume utilizarea hoverboard-urilor a fost interzisa pe strazi, deci ar trebui sa verificati legile locale. In timp ce New York-ul le-a interzis, introducand o amenda de 500 de dolari, aceste gadget-uri sunt totusi folosite pe trotuarele si benzile de biciclete din acest oras si nimeni nu pare sa ii pese.
In Marea Britanie, placile mobile au fost interzise timp de 180 de ani, iar oamenilor le-a fost amintita legea cand au inceput sa fie vazute hoverboard-urile. In Regatul Unit, acestea sunt permise numai pe proprietate privata si asta numai cu permisiunea proprietarului. Deja, totusi, aceasta lege veche este incalcata fara prea multe actiuni punitive. O alta interdictie vine de la unele campusuri ale unor facultati si asta din cauza posibilelor incendii. La Universitatea George Washington din D.C. sunt interzise toate dispozitivele de transport care folosesc baterii, asa cum sunt hoverboard-urile si Segway-urile.
In Romania, legea nu interzice folosirea hoverboard-urilor pe strazi, dar ar trebui sa fiti foarte atenti si sa nu incercati sa le utilizati pe sosele.
2. Exerseaza inainte de a iesi pe drumuri publice
Primul lucru pe care trebuie sa il exersati este mentinerea echilibrului pe hoverboard pentru ca aceasta este principala cauza a accidentelor. Urcarea si coborarea de pe placa sunt, de asemenea, esentiale. Aceste operatiuni se fac folosind cate un singur picior. Cand coborati de pe hoverboard trebuie sa o faceti in spate si nu in fata, iar piciorul de baza va cobori primul. Mai trebuie sa exersati sa nu indoiti genunchii si sa va mentineti pozitia corecta a corpului, cu picioarele departate. Chiar daca alegeti in cele din urma sa nu purtati echipament de siguranta (desi este recomandat), ar trebui sa il folositi macar pana va invatati sa folositi hoverboard-ul.
3. Nu le lasa la incarcat peste noapte
Chiar daca stiti ca aveti o baterie originala nu trebuie sa riscati sa lasati hoverboard-ul in priza peste noapte si asta pentru ca nu il vei putea monitoriza. Cele mai multe baterii de hoverboard au nevoie de aproximativ patru ore pentru a se incarca complet. Daca acestea continua sa fie conectate la priza si dupa ce s-au incarcat este posibil, ca orice alta baterie, sa provoace accidente.
Important este totusi sa alegeti hoverboard-uri originale precum cele oferite de MonkeyBoard.ro.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 800,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu