AnaVasilescu.ro - Variety

Cum si unde gasesti meditator la limbi straine

27092017 meditator limbi straine

Numai cine nu a avut nevoie de un profesor bun de limbi straine nu stie cat de greu se pun la punct meditatiile la engleza, franceza, spaniola, italiana  sau germana! Mai intai il cauti la scoala sau acasa, iar dupa ce isi consulta agenda, iti da de inteles ca are tot timpul ocupat fiindca mai face si traduceri sa-si completeze veniturile. Dupa aceea, discutati mult timp sa conveniti unde vor avea loc lectiile: la domiciliul profesorului sau la al tau. In cazul in care profesorul doreste acasa la el, este posibil sa-si lase cursantii singuri cateva minute si sa supravegheze mancare sau sa faca nu stiu ce treburi. In timpul in care educatorul dispare, elevii copiaza rezultatele la exercitii unul dupa celalat.

La ilsc.ro profesorul este dedicat 100% activitatii de predare-invatare. In cazul meditatiilor particulare pot avea loc intreruperi dese pe diferite motive:
-meditatorul este bolnav sau nu are chef
-profesorul are treaba sau pleaca undeva.
ILSC.ro va organiza cursurile cu alti profesori, cand intervin probleme de acest tip ca clientii sa nu aiba de suferit. Intreruperile dese nu duc la nimic bun, asta au gandit profesionistii cu experienta in predarea limbilor straine cand au organizat cursurile ca activitati ce se pot permanentiza.
INTERNATIONAL LEARNING AND SKILLS COUNCIL conduce in topul preferintelor celor care doresc sa se inscrie la limbi straine sau urmeaza deja cursurile deoarece:
-testeaza nivelul initial de cunostinte al celui care se inscrie
-personalizeaza cursul, la nevoie si cerere se organizeaza cursuri individuale, in cadrul activitatilor pe grupe cursantii sunt repartizati dupa criteriile varstei si nivelului de cunostinte, chiar si pe domenii de activitate
-percepe cele mai mici preturi, raportate la calitatea serviciilor
-are cele mai bune manuale, fise de lucru, metode si materiale media
-pun la dispozitia celor interesati, pentru perfectionare, cluburi de conversatie.
-cei interesati sa invete mereu se pot duce la cursuri si vara
-companiile pot solicta cursuri pe domenii, cu multe aplicatii practice care sa asigure colaborarea cu partenerii din strainatate.
-au acces la cursuri si copii, dar si adulti, rabdarea si metodele profesorilor fiind practic inepuizabile.
-multe posibilitati de contact: prin telefon, e-mail, formular online sau retea de socializare
-site prietenos, care se incarca rapid si este usor de accesat
-se ofera informatii detaliate despre locul unde este situat centrul, precum si mijloacele de transport care se pot lua pana la locatie.
Una dintre cele mai tentante si dragi oferte este tabara de vara cu program de limba engleza, cu ore frumoase de conversatii si activitati in exterior si interior foarte captivante.
Destnatia, Slanic, Prahova este una de poveste cu putere terapeutica deosebita, in special in cazul afectiunilor respiratorii sau reumatice.
In afara de dialogurile zilnice, copiii invata sa gateasca igienic si sanatos, sa realizeze obiecte de artizanat, dar au si ateliere creative in limba engleza: sa scrie o piesa de teatru in limba lui Shakespeare sau un spectacol care sa fie interpretata/jucat in fata tuturor.
Nu trebuie sa mai facem 10 drumuri inutile sa gasim un profesor bun de limbi straine, cand ILSC ne pune la dispozitie cel mai bun corp profesoral si cursuri de tinuta oficiala!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 624,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu