AnaVasilescu.ro - Variety

O bicicleta electrica pentru o cauza nobila

 20171019 bicicleta electrica

Sunt oameni care se nasc sa faca lumea mai buna, se nasc pentru binele semenilor lor, adica mai mult pentru ceilalti, decat pentru ei insisi! La fel era si Raducu. Inainte de a pleca la facultate, nu era batran sau bolnav din sat pe care sa nu-l viziteze. Abia dupa ce le aducea apa de la fantana, lemne in casa si le facea focul, pleca linistit sa-si faca temele si sa invete.

La fel a ramas si acum, desi sta cu chirie la o batrana si are foarte mult de invatat. In cartier sunt atatia batrani bolnavi si parasiti de copii lor, incat nu stie cum sa se mai imparta, fiindca nu vrea sa-i lase fara ajutor. De ceva timp este foarte fericit ca a reusit sa mobilizeze intreaga grupa de studenti sa se implice in ajutorarea batranilor. In timpul saptamanii alearga pana la epuizare, iar sambata si duminica se intalnesc sa povesteasca experientele lor.
-Va dau o veste buna, spune Madalina! Un om de afaceri se implica alaturi de noi si ne cumpara biciclete de la Pegas sa ne putem deplasa mai usor. Eu, care am grija de 5 batrani, fac mai mult de 20 de drumuri pe zi. Fiecarea are nevoile lui: paine, medicamente, facturi.
Au vorbit cu entuziasm de spre Pegas. Cand erau copii, admirau aceste biciclete la bunicii lor care erau inca tineri sau in putere. Acum s-au inventat biciclete electrice cu autonomie mare. Picioarele nu obosesc, acumulatorul nu consuma mult, viteza de deplasare creste, exact ce le-ar fi trebuit lor ca sa poata sa-i ajute pe toti.
Zilele trec, iar oboseala lor este combatuta de multumirile celor in varsta, dar si starea de bine pe care le-o da faptul ca au putut fi de folos.
Iar cand se asteaptau mai putin, fiecare a primit o bicicleta electrica de la Pegas, fiindca omul de afaceri si-a tinut fagaduiala. La cuvintele lor de multumire, le-a raspuns simplu:
-Multumiti-le celor de la Pegas! Mi-au permis sa le cumpar in rate si sa folosesc vouchere, plus ca am beneficiat de reduceri. Sa fiti demni de acesti distribuitori si de produsele lor minunate!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 600,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu