AnaVasilescu.ro - Variety

Îți iubești noul Renault? Ai grijă de el!

20171030 covorase auto

Ai auzit vreodată pe cineva spunând că-și iubește mașina? Chiar dacă pare puțin deplasat să iubești un obiect, mie mi se pare o atitudine constructivă. Pentru că în tot ce iubești investești grijă, atenție, timp, bani, protecție și îngrijiri speciale. Așa că într-un fel e bine să-ți iubești mașina. Investind în ea, investești în tine.

Ți-ai luat mașină?
Care este primul lucru pe care îl faci după ce ți-ai luat un Renault? Indiferent de faptul că e nou-nouț sau are ceva ani de fabricație, noua ta achiziție are nevoie de huse, covorașe auto Renault, o tăviță portbagaj, niște protecții pentru praguri, bandouri laterale și alte accesorii. De ce? Pentru a preveni uzura prematură a interiorului și exteriorului. Mașina se uzează chiar și stând în parcare. Ai uitat o sticlă cu suc pe podea? S-a scurs și acum toată mocheta e lipicioasă. Cât timp îți trebuie pentru a o curăța și câtă energie?
Covorașe de calitate
Chiar dacă ești tentat să intri în prima benzinărie și să iei primele covorașe pe care le găsești n-o fă. Nu toate covorașele sunt la fel. Dacă ai Renault, cumpără-ți covorașe auto Renault de la PTC Auto. Ai garanția calității iar covorașele sunt create special pentru Renault. Un set de covorașe pentru Audi nu se potrivesc într-un Renault. Podeaua are forme diferite iar sistemele de prindere sunt altele. Covorașele pentru Renault sunt croite exact pe forma podelei mașinii tale și vor avea dimensiuni exacte. Le vei prinde, vor rămâne fixe și te vor proteja de apă, noroi sau orice alt lichid care s-ar putea vărsa din greșeală pe podea.
Covorașe fără miros
Știu că-ți displace mirosul de cauciuc și că ai prefera să lași mașina fără covorașe tocmai din cauza asta. Covorașele originale, create de producătorul Renault, nu au miros. Sunt făcute dintr-un cauciuc moale, flexibil, rezistent, cu întărituri speciale în zona șoferului. Ai margini înalte, tip tăviță, cate nu lasă lichidele și praful să se împrăștie pe podea. E mult mai simplu să faci curățenie într-o astfel de mașină protejată corespunzător. Doar scoți setul de covorașe auto Renault, le scuturi, le speli și le montezi la loc. Mocheta rămâne curată, uscată, nu are nevoie de ore de aspirat pentru că totul e intact.
O mașină pentru familie
Un Renault e o mașină de familie. De câte ori te-ai certat cu soția sau copiii și de câte ori le-ai interzis să bea sau să mănânce în mașină? Nu ți-a părut rău că le-ai stricat tuturor cheful de plimbare cu tot felul de reguli stricte? N-ar fi mai normal să protejezi mașina și să lași copiii să se distreze puțin?
E normal să te bucuri de o înghețată în mașină. E și mai normal să stai fără grijă dacă cei mici o scapă de podea. Totul se curăță. E simplu. Scoți covorașele, le speli cu puțină apă și le montezi la loc. Fără ceartă, fără stres. Ne putem bucura cu toții de mașină chiar dacă la urmă trebuie să facem curățenie.
Noul Renault dotat cu cele mai simpatice covorașe poate face o plimbare mai relaxată și o viață mai veselă! Ia covorașe auto Renault și bucură-te de viață!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 535,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu