AnaVasilescu.ro - Variety

Accesorii interior masini

20171101 adaptor pentru contiera compatibil cu opel astra h

Cand mi-am achizitionat prima data masina pe care o conduc si azi dupa cativa ani, recunosc ca nu prea am fost atenta la detaliile din interior, imi doream doar sa o cumpar pentru ca o visam de ceva timp acea masina si m-a intersat doar partea mecanica, sa functioneza din punct de vedere al motorului si tot ce tine de mecanica.

Pentru acest lucru insa am luat cu mine un specialist ca sa imi confirme ce vruiam sa aud.

Asa ca partea de interior nu m-a interesat atat de mult pentru ca stiam ca puteam gasi aceesorii pentru ea atat in magazinele de specialitate dar si in dezmembrari.

Pot insa acum sa spun, ca nu a fost chiar asa de usor si mi-a luat foarte mult timp pana sa gasesc locul potrivit de unde imi puteam achizitiona tot ce aveam nevoie.

Unul din accesoriile pe care le-am cautat l-am gasit pe un site ce ofera in special cotiere auto, site de unde mi-am si achizitionat un adaptor pentru cotiera mea.

Aveam cotiera era in portbagaj de cand cumparasem masina, insa nu imi trebuia decat un adaptor care sa ma ajute sa o prind.

Asa am gasit site-ul de care vorbeam anterior, un site care ofera in special aceesorii de masina precum coterie auto dedicate pentru o diverse modele de masini si nu numai.

Vom gasi aici locul potrivit de unde ne putem cumpara accesorii pentru masinilie noastre, iar pe langa faptul ca preturile sunt mult sub pretul pietei putem fi siguri si de calitatea acestora.
Tot de aici putem achizitiona cotiere auto universale pe diferite modele, in functie de gusturile fiecaruia, accesorii ce vor ajunge intr-un timp scurt in propria masina.

Pe langa cotierele de masina, fie ca sunt dedicate unui anumit model fie ca sunt universale tot de aici vom putea sa ne acccesorizam masina si cu alte produse, precum covorase de interior, sau covorase de protectie pentru portbagaj, huse de scaune atat universale cat si dedicate in functie de model, huse de volan, nuca pentru schimbator plus alte accesorii.

Nu trebuie de cat sa cautam ce avem nevoie si cu siguranta vom gasi!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 545,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu