AnaVasilescu.ro - Variety

Bicicleta pentru copii - un accesoriu necesar

20171101 Bicicleta copii cu maner pentru parinti

Unul dintre multele si minunatele momente pe care le traim alaturi de copiii nostri este momentul cand ii urcam pentru prima data pe o bicicleta, deoarece in acel moment ne dam seama ca ei incep sa creasca, incep sa aiba diverse activitati pe care le pot face la inceput cu ajutorul nostru, sub indrumarea parintilor apoi putin cate putin aceste activitati vor fi facute de catre ei.

Imi aduc aminte si acum momentul cand am urcat-o pe Isabela pe prima ei bicicleta, pe care i-am cumparat-o cand a implinit un an, era o bicicleta fara pedale insa extrem de ajutatoare deoarece a ajutat-o foarte mult sa isi dezvolte echilibrul si sa isi coordoneze miscarile.

Bicicleta a inceput sa o foloseasca intr-adevar dupa cateva luni de la ziua ei, insa a fost extrem de ajutatoare dar si foarte distractiva pentru Isabela.

Am achizitionat-o de pe un site specilizat, care ofera nu numai biciclete pentru copii ci si alte accesorii sport precum trotinete, role cu ajutorul carora copii isi pot dezvolta un anumit hobby-uri si pot avea cat mai multe activitati de recreere si distractie.

Tot de aici i-am achizitionat si prima saniuta, imi aduc aminte si acum momentele frumoase pe care le-am trait prin troienele de zapada cand a dat prima ninsoare.
Aici pe site vom gasi biciclete pentru diverse varste, incepand de la cea de care vorbeam mai sus, pana la biciclete pentru scolari, ele sunt foarte frumos sortate pe diverse categorii de varsta si un lucru foarte bun este ca pe langa faptul ca acestea sunt foarte calitative si rezistente sunt si destul de accesibile la pret comparativ cu preturile din marile centre comerciale.

Cu totii am fost copii, cu totii am avut un Pegas pe care poate ca l-am primit de la cineva mai mare din familia noastra si pe care bineinteles ca l-am transmis mai departe la randul nostru, cu totii stim ce bucurosi eram atunci cand ne plimbam pe bicicleta.

Asadar dragi parinti incurajati-va copiii pentru astfel de activitati, care sunt nu numai sanatoase dar si foarte distractive.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 553,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu