AnaVasilescu.ro - Variety

Rucsacul, prietenul care te insoteste peste tot

20171127 rucsac

Erasmus+ este o experienta pe care o recomand cu placere la toti studentii si imi doresc sa aud de la cat mai multe persoane ca au plecat. Indiferent de tara in care facultatea dvs are contract merita sa plecati. Pentru mine Erasmus+ a insemnat Lituania. Am intalnit lucruri noi aici, lucruri pe care le-am adoptat pentru tot restul in cariera mea, dar in acelasi timp am descoperit avantajele sistemului romanesc. Chiar nu credeam asa ceva, dar iata ca se poate.

Erasmus+ este o comunitate puternica, este un stil de viata, este o ocazie sa intalnti oameni din diferite tari si cu aceasta ocazie sa cunoasteti cultura lor. Ce e mai frumos decat sa imbini utilul cu placutul? Sa locuiesti timp de cateva luni intr-o tara noua unde totul este platit de catre universitatea mama? Ceea ce mi s-a parut fascinant e ca poti vedea tara respectiva cu putini bani. Eu asta mi-am propus si pot spune acum, cu o saptamana inainte de a pleca acasa, ca am avut parte de o experienta extrem de frumoasa. Ma bucur ca tot efortul meu de a veni aici este rasplatit prin amintiri de neuitat.

Sa poti sa te adaptezi la ceea ce intalnesti mi se pare incredibil. Personal in tara ma duc peste tot cu masina, mama chiar imi spune ca sunt putin exagerata, dar se pare ca stiu sa ma adaptez. Mi-am lasat tocurile acasa si mi-am luat cele mai comode incaltaminte, am inlocuit geanta cu un rucsac incapator si am inceput sa cunosc orasul la pas. De fiecare data cand puneam rucsacul in spate, imi aduceam aminte de toate filmele pe care le-am vazut cu micutii cercetasi care plecau prin padure in diferite expeditii.

Atunci cand vrei sa cunosti cat mai in amanunt locul in care stai, atunci cand vrei ca experienta sa fie cat mai puternic impregnata in memoria ta, eu iti recomand sa uiti de incaltamintea incomoda si ia-ti cu tine un rucsac. Daca nu ai unul deja, iti recomand rucsacuri Iasi. Oferta lor este una extrem de varianta, una care te va pune in dificultate pentru ca nu vei stii pe care sa il alegi, dar in cele din urma, indiferent de alegerea pe care o vei face, o sa te bucure foarte mult alegerea pe care o vei face. 

Indrazneste sa visezi, sa pleci la drum cu rucsacul in spate si necunoscutul de indata iti va fi prieten, tovaras. 

 

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

 

Ad


 554,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu