AnaVasilescu.ro - Variety

Cosurile cu flori, solutia potrivita pentru orice ocazie

20171127 flori

Florile se numara printre ”luxurile” pe care oricine le merita, cel putin din cand in cand. Pentru ca ele au puterea magica de a te face sa te simti special si de a infrumuseta orice spatiu. Si, de multe ori, cel mai potrivit pentru asta este un cos cu flori. Fie ca este un cos cu trandafiri sau un cos cu flori diverse, un astfel de cadou are darul de a lumina ziua cui il primeste si de a aduce bucurie in suflet.

Comanda cosuri cu flori online

Un cos cu flori poate fi oferit cu ocazii foarte diverse, fie ca este vorba despre o aniversare, despre o zi de nastere, despre un moment in care vrei sa feliciti pe cineva pentru o realizare, sau sa multumesti cuiva, sau sa ii spui, pur si simplu, ca o iubesti si ca ti-ai amintit care sunt florile ei preferate. Flordelosandes.ro este o florarie online in care gasesti modele foarte variate de cosuri cu flori, in combinatii la fel de felurite. Cosuri cu flori simple sau pline de culoare, cu flori de sezon sau cu flori exotice – toate se pot comanda online, deoarece Flordelosandes.ro are si serviciu de livrare flori la orice adresa din Bucuresti sau din Ilfov. In 3 ore, cosul cu flori comandat de tine poate ajunge la destinatie, insotit de mesajul dorit.

Cosurile cu trandafiri, ideale pentru romantici

20171127 cos cu flori

Cele mai comandate de catre romantici sunt in continuare cosurile cu trandafiri. Pentru ca trandafirii sunt simbolul clasic al dragostei si cei mai potriviti mesageri ai sentimentelor de acest fel. Un cos cu trandafiri rosii, de exemplu, va fi intotdeauna cadoul ideal pentru astfel de ocazii, un cadou care va vorbi de la sine, fara sa aiba nevoie de multe cuvinte care sa il insoteasca. Dar, in functie de ocazie, se pot comanda online de pe Flordelosandes.ro si cosuri cu orhidee, cosuri cu frezii, cosuri cu hortensie, cosuri cu minitrandafiri si multe altele, in combinatii pline de culoare, din cele mai proaspete flori. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in floraria online, sa alegi cosul cu flori pe care il doresti si sa faci comanda.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 557,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu