AnaVasilescu.ro - Variety

DuFa DF-9001-11 Walter Gropius 38mm 3ATM

20171126 dufa df 9001 11 walter gropius 38mm 3atm

Noua colectie a brandului DuFa face parte din colectia de ceasuri barbatesti ce apartin stilului Clasic, marca germana produce ceasuri de calitate superioara care respecta traditia designului traditional german.

Noul ceas DuFa DF-9001-11 Walter Gropius 38mm 3ATM este produs de o marca care parca inscriptioneaza in fiecare ceas bagajul cultural si arhitectural german.

Noul ceas barbatesc DuFa DF-9001-11 Walter Gropius 38mm face parte din colectia cu numele Walter Gropius, acestea pot fi gasite pe piata in doua variante, ceasuri barbati in stil clasic si categoria ceasuri dama ce apartin tot stilului clasic.
Forma carcasei ceasului DuFa DF-9001-11 Walter Gropius 38mm este rotunda, culoarea cadranului este neagra, iar display-ul ceasului este unul clasic. Geamul ceasului este construit din cristal mineral durificat, acesta este un material care nu are rezistenta la socuri puternice dar care rezista la zgarieturi. Ceasul este prevazut cu limbi de ceasornic si indicatori de culoare argintie, carcasa ceasului este de culoare argintie, are atat in latime cat si in inaltime 38 mm, cu o grosime de 8 mm, limbile de ceasornic sunt de culoare argintie, capacul ceasului este insurubat iar odata cu achizitionarea ceasului vei primi o garantie pe o perioada de doi ani.
Mecanismul ceasului este quartz, carcasa ceasului este din otel inoxidabil, cantareste 80 de grame, acest mecanism este de origine japoneza, timpul este masurat mecanic, iar acest ceas are rezistenta la apa.
Ceasul DuFa DF-9001-11 Walter Gropius, 38mm are rezistenta de 3 ATM. Asta inseamna ca ceasul rezista doar la ploaie sau la contact accidental cu stropii de apa.
Bratara ceasului este constituit din metalul fin otel inoxidabil, cureaua ceasului este argintie, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame de tipul celor fluture, bratara are in lungime 230 de mm iar latimea este de 18 mm, ceasul indica ore, minute si secunde.
Lucirile argintiului au captivat inca din cele mai antice perioade privirea barbatilor si a femeilor, aceasta culoare fiind imediat asociata cu bogatia, luxul si opulenta. Exista foarte multe nuante de argintiu si multe dintre ele nu iti vor flata tinuta.
Daca stii sa alegi nunata de argintiu care ti se potriveste cu adevarat, tinuta ta urmeaza sa iradieze intr-un mod spectaculos. Alege stralucirile cele mai discrete, precum argintiul-roz sau argintiul-auriu, asta pentru a-ti scoate in evidenta tinuta office.
Iti sugeram sa ai mare grija la strategia prin care alegi sa iti combini tinutele cu accesoriile si mai ales atunci cand vei opta pentru a purta o tinuta sclipitoare la propriu.
Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceasuri dama sau de ceasuri barbati al brandului Dufa.
Brandul DuFa scoate pe piata modele de ceasuri fashion, pentru ca privirile celor din jur sa fie atintite cu admiratie spre clientela DuFa.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 504,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu