AnaVasilescu.ro - Variety

De ce este important sa facem backup datelor stocate in computer?

20171109

In momentul de fata computer-ul este un dispozitiv extrem de important pentru noi deoarece acesta ne este util atat la locul de munca cat si in timpul liber. Datorita faptului ca utilizam foarte mult computer-ul, stocam pe acesta date foarte importante pentru noi, date care ne pun intr-o situatie neplacuta in cazul in care le pierdem ca urmare a diverselor motive. Pentru ca aceste date sa ramana in siguranta este nevoie sa indeplinim doua conditii, si anume:

1. Sa nu aiba acces la computer persoanele straine sau cele in care nu avem incredere;
2. Crearea unei copii de rezerva cu datele pe care nu dorim sa le pierdem.
In ceea ce priveste cea de-a doua conditie, EaseUS Todo Backup este programul la care trebuie sa apelam pentru ca acesta prezinta o serie de avantaje. Dintre acestea, amintesc usurinta cu care acest program se instaleaza si se utilizeaza, timpul scurt in care se creeaza backup-ul precum si posibilitatea de a alege ce tip de backup sa facem. Dar de ce este atat de important ca orice proprietar de computer sa utilizeze EaseUS Todo Backup? Pentru ca acest program ne ajuta sa evitam pierderea datelor stocate in computer ca urmare a urmatoarelor situatii neplacute dar foarte posibile:
- Virusarea fisierelor sau deteriorarea acestora ca urmare a altor motive este o situatie neplacuta ce poate fi prevenita prin intermediul utilizarii programului EaseUS Todo Backup;
- Caderea sistemului de operare;
- Stergerea accidentala a datelor stocate in computer;
- Deteriorarea hard disk-ului;
- Stergerea intentionata a datelor stocate in computer;
Cu alte cuvinte, in cazul in care utilizam EaseUS Todo Backup, tot ceea ce avem in computer va putea fi accesat indiferent de ceea ce se intampla cu respectivele date sau cu computer-ul. Pentru ca acest lucru sa poata fi posibil este nevoie de crearea unei copii de rezerva a intregului hard disk astfel incat toate datele stocate in computer sa fie in siguranta indiferent de ceea ce se intampla cu acesta. Aceasta optiune precum si posibilitatea de a face backup doar pentru anumite fisiere sau pentru sistemul de operare sunt optiunile oferite de catre EaseUS Todo Backup. Acest program poate fi descarcat accesand urmatorul site-ul EaseUS.
In concluzie, avand in vedere ca exista posibilitatea destul de mare ca datele stocate in cadrul unui computer sa fie pierdute este necesar ca orice utilizator de computer sa foloseasca EaseUS Todo Backup, indiferent ca este vorba despre un utilizator profesionist sau nu.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 450,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu