AnaVasilescu.ro - Variety

La ce sa fiti atenti cand montati un acoperis

20171221 sisteme pluviale

Dorim sa va supunem atentiei cateva aspecte importante legate de instalarea acoperisului. Montajul panourilor de tigla, tabla sau altei solutii de invelitoare, precum si asamblarea tuturor celorlalte elemente impun atentie sporita la detalii, dar si timp si bani.

Viitorul acoperis al casei depinde de dibacia echipei de montatori, asa ca va sfatuim sa recurgeti pe cat posibil la ajutorul unor profesionisti in domeniu, pentru a beneficia de cele mai bune rezultate.
Aveti grija la urmatoarele aspecte:
- in primul rand, conteaza foarte mult ca sarpanta sa fie corect proiectata.
Sarpanta detine rolul de a sustine acoperisul, fiind de fapt scheletul acestuia. Ea poate fi fabricata din lemn, metal sau chiar beton. Suprafata sa trebuie sa fie perfect plana, iar distanta dintre sipcile transversale, egala. Sarpantele din lemn pot dezvolta probleme in cazul in care materialul este ud sau nu a beneficiat de un tratament adecvat.
- un sistem de drenaj al apei eficient format din jgheaburi si burlane fabricate preferabil din otel zincat rezultat prin imersie la cald, protejat de un strat organic PURAL.
- materialele alese.
Este adevarat ca un specialist in domeniu poate lucra bine si cu materiale mai ieftine sau mai slabe calitativ, insa pe timp lung acoperisul poate sa nu faca fata fortelor natural. Pentru a preveni orice pagube provocate de intemperii, noi va recomandam sa va orientati catre niste materiale de calitate. In interior, trebuie ca temperatura sa fie agreabila atat pe durata lunilor de vara, cat si pe perioada iernii, asadar nu faceti rabat de la calitate, chiar daca veti fi nevoit sa scoateti mai multi bani din buzunar!
In incheiere, nu uitati ca de proiectarea corecta a acoperisului depinde functionalitatea acestuia si longevitatea sa.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1030,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu