AnaVasilescu.ro - Variety

Cum alegi firma de rent-a-car potrivita?

 20171221 rent a car

Exista multe motive pentru care apelam la serviciile unor firme de rent a car Acest domeniu a cunoscut o crestere semnificativa in ultimii ani, acest aspect arata ca potentialii clienti au de unde alege sau tocmai aceasta oferta generoasa le poate ingreuna alegerea.

 Experienta in domeniu : cu cat o firma exista de mai multi ani pe piata cu atat serviciile oferite sunt mai calitative
 Parc auto generos: o firma care se dezvolta va avea noi centre sau mai multe masini din care clientii pot alege.
 Preturi competitive: inainte de a inchiria o masina trebuie sa ‚luati pulsul’ pietii, studiind preturile,alegand promotiile si reducerile.
 Deschidere catre client : cand alegetifirma d einchiriei masini trebuie sa adresati toate intrebarilecare va trec prin minte.Cu cat veti fi mai informat, cu atat relatia cu firma va fi cea mai potrivita nevoilor dvs.
La ce trebuie sa fii atent cand inchiriezi un autoturism de lux?
1. Fa-ti timp sa compari mai multe oferte care sa corespunda nevoilor tale si disponibilitatilor financiare.
2. Cateva oferte speciale pot reduce considerabil suma cu care inchiriezi autovehiculul .De exemplu:rezervare cu mai mult timp inainte, week enduri promotionale)
3. Ia legatura cu compania aeriana pe care o folosesti.DE multe oti companiile aeriene propun deseori tarife negociate cu ceicare inchiriaza masinile.
4. Intereseaza-te despre regurile de circulatie si limitarie de viteza aplicabile inainte de a pleca in strainatate.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 501,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu