AnaVasilescu.ro - Variety

Imprimantele Kyocera, solutiile viitorului

20171221 kyocera taskalfa 4501i romsystems ro 1

Printerele color si monocrom Kyocera sunt solutii simple, dar eficiente pentru orice afacere. Beneficiind de conexiune wireless si alte dotari moderne, noile generatii de imprimante pentru birouri fabricate de compania japoneza va pot ajuta cu activitatile de management pentru a asigura un bun mers al afacerilor pe care le intreprindeti.

Producatorul KYOCERA a castigat a patra distinctie consecutiva Good Design Award for Multifunctional Products, intrand in competitie cu doua noi modele de multifunctionale (A3 MFPs) care au impresionat juriul printr-un design de exceptie, utilitate si mentenanta usoara. Magazinul nostru va ofera o gama variata de multifunctionale color Kyocera, care sunt sinonime cu performanta si productivitatea la locul de munca, dar reflecta si atitudinea ecologica a dezvoltatorului interesat de protectia mediului.
Directorul Norihiko Ina a anuntat pe 1 noiembrie 2017 la Osaka noul succes al companiei sale, Kyocera Document Solutions Inc., fiind bucuros sa mentioneze ca multifunctionalele A3 model ECOSYS M8130cidn si ECOSYS M4132idn s-au clasat pe primul loc in concursul anual pentru cel mai bun design - Good Design Award organizat de Institutul Japonez pentru Promovarea Design-ului. Sistemul imbunatatit de intretinere si suport in combinatie cu mentenanta preventiva realizata prin folosirea unei telecomenzi la distanta si a tehnologiei cloud, au constituit punctele centrale din prezentarea noilor produse. Multifunctionalele acestea nu necesita instrumente speciale pentru mentenanta, deoarece piesele necesare pot fi demontate si fixate cu usurinta. Axandu-se pe latura practica, modelele MFP demonstreaza ingeniozitatea in alegerea formei si culorilor, oferind o buna vizibilitate a simbolurilor. Compatibilitatea Wi-Fi Direct si NFC*2 reprezinta o caracteristica standard care asigura optiuni cloud si pe dispozitivele mobile, frecvent utilizate in scopuri de afaceri in ziua de astazi. Implementand particularitati IT, multifunctionalele despre care am amintit pot optimiza cu succes fluxul de lucru la locul de munca.
De asemenea, corpul compact al dispozitivului (590 mm latime x 590 mm inaltime) dispune de un design care face aceasta masinarie sa para „slim” din orice unghi ati privi! In consecinta, noua multifunctionala poate fi instalata nu doar langa un perete, dar si langa un birou sau chiar in centrul office-ului, extinzand astfel oportunitatile de acces pentru fiecare utilizator din birou.
Incurajata de acest premiu prestigios, Kyocera va continua sa dezvolte in detaliu produse calitative – imprimante si multifunctionale capabile nu doar sa asigure un flux de lucru productiv, dar si care nu dauneaza mediului inconjurator.
Cu sediul central in Osaka, Japonia, Kyocera este un producator de talie mondiala pentru solutii si sisteme de management al documentelor, printere si multifunctionale laser. Dispozitivele Kyocera sunt recunoscute pentru durabilitatea si calitatea lor deosebita. Totodata, portofoliul Kyocera Document Solutions nu se opreste la partea hardware, ci dezvolta intregul potential prin diverse solutii adiacente.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 515,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu