AnaVasilescu.ro - Variety

Accesorii barbatesti

20171221 geanta barbati

Impresia generala referitoare la accesoriile barbatesti este ca, spre deosebire de femei,barbatii nu sunt inca familiarizati cu accesoriile,cu asortatul si cu purtatul acestora la diferite tinute.Ai zice din lipsa de informare ca e o prostie ca barbatii sa poarte geanta.

Facand o retrospectiva in istorie, primele genti au fost atribuite in era primitivilor care vanau si adunau lemne.Aceste accesorii pentru bsarbati,si anume gentile, au atras atentia creatorilor de moda incepand cu Al doilea Razboi Mondial.In anii ’80 gentile barbatesti au prins si mai mult accent.
Daca te numeri printre barbatii care considera ca gentile sunt un accesoriu barbatesc , poti alege un geanta perfecta. Barbatii isi achizitioneaza gentile din punct de vedere al utilitatii in comparatie cu femeile, care le folosesc pentru a-si exprima personalitatea sau pentru a le accesoriza cu pantofii,cureaua sau tinuta.
Contrar parerilor si criticilor ca geanta ar trebui sa ramana un accesoriu strict feminin, conceptia oamenilor s-a schimbat in urma cu peste 15 ani de la lansarea unui episod din serialul ‘Friends’.Personajul Joey, interpretat de actorul Mat LeBlanc apare in episodul respective purtand o geanta de mana.Domnii din intreaga lume urmau sa isi schimbe parerea despre acest accesoriu atunci ‘feminim’, acceptand astfel genta de mana in garderoba lor, gasindu-I utilitate in viata de zi cu zi.
Ca si in cazul femeilor, situatiile in care barbatii au nevoie de o geanta practica sunt nenumarate.Fie ca trebuie sa partiipe la un eveniment, sau la o sedinta sau o intalnire de afaceri, fie ca urmeaza sa faca o plimbare in oras sau sa ia masa cu prietenii, va trebui sa dispunade o metoda de a avea mereu la indemana cele necesare.
De exemplu, borseta este cel mai comun tip de geanta intalnita in gama unui barbat.Motivul este evident:reprezinta modalitatea prin care un barbat are siguranta ca nimic din cele necesare nu va fi pierdut.
Gentile tip servieta sunt mai mult decat necesare in cazul persoanelor care efectueaza munca de birou, care au de purtat documente in permanenta.Reprezinta solutia prin care oamenii de afaceri se pot asigura de faptul ca au intotdeauna ceea ce le trebuiesi ca nu vor pierde un act valoros.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1070,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu