AnaVasilescu.ro - Variety

Locurile de joaca modulare

20180105 modul joaca spatiu

Locurile de joaca, respectiv construirea lor au o istorie destul de lunga.  De la structuri metalice netede pe asfalt, in zone de joaca colorate si prietenoase cu copiii, realizate in principal din materiale din otel si plastic rezistent s-a avansat la proiectarea locurilor de joaca ca experiente distractive, sub forma de joaca mai sigura, intrucat au existat imbunatatiri in proiectarea echipamentelor de joaca si suprafetelor de siguranta utilizate in intreaga zona de joaca.

Producatorii de locuri de joaca au mers tot mai mult spre crearea unui mediu de joc care asigura un nivel ridicat de confort prin respectarea reglementarilor legate de siguranta si accesibilitate. Este important ca orice loc de joaca sa ofere activitati unice de joc care fac apel la copiii de toate varstele, contribuind la dezvoltarea abilitatilor fizice, cognitive si sociale. Exista sase forme de joc intr-un spatiu de joaca, iar acestea sunt: leganarea, alunecarea, urcarea, balansare, invartirea si alpinism deasupra capului).
Locurile de joaca pentru copii care incorporeaza oricare dintre aceste sase forme de joc sunt intotdeauna populare. Cu toate acestea, leaganele si toboganele sunt echipamentele de joaca favorite. Acestea servesc catorva scopuri importante intr-un loc de joaca – ambele sunt adecvate varstei copiilor pentru excelente exercitii de cardio, dar ajuta, de asemenea copiii sa invete rabdarea si modul in care sa isi astepte randul. Activitatile de catarare sunt, de asemenea, favorite pe terenul de joaca. De la scari simple la structuri complexe cu plasa si pereti de alpinisn, puteti gasi o multitudine de optiuni la producatorii de echipamente de joaca, Waterboyz fiind unul dintre acestia, fiind specializati in locuri de joaca modulare, perfecte atat ca spatiu pentru joaca, cat si pentru petreceri pentru copii, serbari sau activitati extrascolare.
Din copilarie si pe tot parcursul vietii adulte, jocul este la fel de esential pentru dezvoltarea noastra ca somnul si hrana. Mai mult decat atat, jocul nestructurat, in aer liber este un element esential in efectuarea miscarii.
Oferta de produse a echipei Waterboyz include locuri de joaca gonflabile, tobogane gonflabile, saltele elastice profesionale, precum si dotari pentru parcuri de distractii de interior si exterior, oferta de amenajare locuri de joaca pentru spatii publice: parcuri sau pentru gradinite si spatii private. Acestia ofera servicii complete, de la consultanta initiala pentru alegerea modelului ideal de afacere care se potriveste clientului, pana la recomandarea modului in care sa se desfasoare activitatile.
Un loc de joaca modular se remarca prin dimensiune si complexitate, mai ales cel la etaj, precum si prin numarul mare de utilizatori simultan. Nenumaratele elemente care le compun precum: tobogane, tuneluri, piscine cu bile, obstacole, fac din aceste labirinturi locurile de joaca preferate de catre cei mici. Astfel ei au parte de numeroase jocuri si activitati interactive, jocuri ce presupun miscare si comunicare, toate imbinate cu elemente de joaca diverse si atractive. Locurile de joaca modulare si-au castigat publicul si prin diversele tematici disponibile pentru cei mici: jungla, acvatic, desene animate cunoscute, corabii, etc. Copiiilor le place sa se joace prin prisma povestilor pe care le citesc sau le vad la televizor si adora sa se transpuna in acea lume. Locurile de joaca modulare le ofera aceasta posibilitate prin activitati diverse extrem de distractive.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 1555,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu