AnaVasilescu.ro - Variety

Be awesome & keep the house clean

20180117 keep the house clean

Sunt unele momente in viata cand trebuie sa te decizi ce faci cu viata ta, pe ce drum vrei sa apuci, ce anume vrei sa urmezi si care e obiectivul suprem pe care vrei sa il atingi. Ca viitor asistent medical mi-am pus intrebarea daca vreau sa raman aici sau sa incerc sa lucrez intr-o alta tara. Am testat o scurta perioada viata de student - asistent medical din Lituania. Am vazut ce inseamna sa te muti intr-un camin de studenti si sa incepi sa iti cumperi de la lingura, cutit, cana, oala, matura, foras si tot ce este nevoie. Trebuie sa recunosc ca ar fi trebuit sa imi fi cumparat multe, dar mereu ma gandesc daca banii o sa imi ajunga pana la sfarsitul lunii.

Foarte des aveam in minte imaginea pe care o tot vedeam in filmele americare, cu petrecerile care se dau in campusurile de la camin si lumea se aduna pentru a lua parte de acest "tratament" studentesc. Ceea ce eu ma intrebam in acele momente e cine urma sa face curat acolo. 

Traind in conditii limitate, uneori vitrege, si invatand cum e sa te descurci fara sa ai tot ce iti doresti, te gandesti ca atunci cand toata acestea perioada se va termina, si o sa te intorci acasa o sa iti cumperi tot ce simti ca ai nevoie pentru a avea un comfort decent. Dupa ce am ajuns acasa, la cateva zile am simtit ca lumea s-a obijnuit sa fiu acasa din nou. Pana in acel moment simteam dorul lor exagerat pentru mine. Dupa ce totul a intrat in normalitate mi-am spus ca e timpul sa accesez deCumparat.net si sa imi aleg un aspirator pentru ca stiam cat de mult am nevoi de el. Alegerea parea una dificila pana cand am vazut acest produs, aspirator cu sac Zanussi ZAN2415EL, 1400 W, 2 l, care poate fi folosit cu incredere pe toate tipurile de suprafete. Covoarele, podele sau mobilierul sunt mult mai usor acum de curatat multumita accesoriile incluse care patrund chiar si in zonele greu accesibile.

Acest produs poate fi depozitat cu usurinta datorita dimensiunilor sale , iar culoarea lui mi-a placut foarte mult. Se pare ca perioada in care am fost privata de mult lucruri casnice care mi-ar fi facut existenta mai usoara, mi-au determinat sa apreciez mai mult aceste produse. Nici nu realizasem cat de important e sa ai unul si mai ales unul de calitate, dar acum e casi cum as avea un nou gadget. 

Suna amuzant dar chiar asa e. Azi de exemplu am vazut o poza si scria despre camera unui student Erasmus in strainatate ca este foarte dezordonata. Chiar asa era, cu micile exceptii cand mai aranjam lucrurile si de nu ma credeti, eu va invit sa incercati si experienta de student Erasmus dar si acest aspirator care iti va fi de mare folos.

Ad


 499,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu