AnaVasilescu.ro - Variety

Panouri led sau lumina oficiala

20180127 Panouri LED 4

Institutiile trebuie sa aiba alta arhitectura si alt design interior fata de locuintele particulare. Cand patrunzi in interiorul acestora sa te simti coplesit de prestanta lor, nu usurat de parca ai fi ajuns acasa!
Prezenta de panouri led impune respect, spre deosebire de becul obisnuit pe care-l stingi cand ajungi in dormitor sa poti dormi.

Panoul de deasupra capului te constientizeaza ca la birou se munceste si acasa dormi si pierzi timpul, daca nu esti in forma, nu invers.

Studiile recente au aratat faptul ca lumina dreptunghiulara sau patrata, spre deosebire de cea rotunda stimuleaza imaginatia si creativitatea atat in domeniul artistic, cat si in cel publicitar. Calculele matematice au o rata de corectitudine cu 20% mai corecta, decat atunci cand oamenii le fac la lumina becului.
O sursa de lumina plata, incastrata, face omul sa se simta cu 30% mai in siguranta decat in incaperea in care se afla becuri sau neoane. De ce se intampla aceste lucruri? Fiindca becurile au explodat, iar oamenii care se aflau sub ele puteau fi raniti, iar din acel moment nu-si pot ascunde teama de becuri, chiar daca nu se intampla acest lucru si cu becurile moderne cu led. Teama de clasicele neoane este justificata de palpaiale suparatoare, de bazaitul infernal, de lumina albastra-agresiva.
Panourile led fac minuni si la domiciliu. Imaginati-va o lumina cat mai naturala, distribuita uniform in fiecare coltisor al biroului! O astfel de sursa este greu de spart de catre cei mici cu mingea sau cu avionul cu telecomanda, prin urmare se exclude posibilitatea accidentarii lor. Am experiementat acest lucru si mi-am dat seama de rezistenta panourilor led comparativ cu becurile, de cand am transformat holul in teren de fotbal sau de volei, avandu-l ca partener pe nepotul meu.
Am strans din ochi cand am lovit puternic panoul, fara sa vrem, dar sursa rezistenta de iluminat a ramas la locul ei.
Atunci am realizat ca panourile led sunt excelente in camerele in care se joaca mereu cei mici! Stiti de ce? Chiar daca nu arunca mingea, se ridica pe pat, pe canapele cu sabii si se lupta cu prieteni imaginari. Becul poate fi facut tandari intr-o clipa, lustra se reteaza cu usurinta, iar razboinicul se raneste. Panourile ii asigura securitatea. Pe langa acest beneficiu urias, lista se completeaza cu:
-functionare imediata dupa ce s-a apasat pe comutator, alte corpuri de iluminat au nevoie de timp sa functioneze la capacitate maxima.
-aerul elegant, oficial. Am auzit de multe ori comentarii apreciative de tipul:„Casa lor este luminata ca un muzeu/mall/hotel”.
-emite o lumina sanatoasa: fara radiatii, fara substante toxice pentru mediu, cum ar fi: plumbul si mercurul.
-economiile totale: atat costul lor este redus (in magazinul V-tac-led cu 40 de lei poti cumpara un mini panou led ultraelegant, in plus consumul de energie electrica este cu 80% mai mic decat iluminatul cu incandescenta
-incaperile nu sunt incalzite in timpul verii de aceste surse facand aerul irespirabil.
Stii, daca la birou sau in institutii (imagineaza-ti un muzeu in care iluminatul se face cu becuri!) sa cumperi si sa montezi becuri nu merge, in case panourile sunt utile si elegante. Ori de cate ori le-ai lovi puternic cu mingea, nu se sparg. Cunoscatorii stiu in ce imprejurari…

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 627,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu