AnaVasilescu.ro - Variety

Ce este tiparul digital și cum te poate ajuta?

20180222 tipar digital

Cam orice tipografie poate tipări materiale folosind cel puțin două metode mai importante: tipar clasic și tipar digital. Tiparul digital a avut multă vreme limitări însă în ultimul timp a reușit să atingă standardele de tipărire ale tipografiei clasice și să îmbine armonios rapiditatea printului digital cu excelența celui clasic. Tipografia Global Print care folosește o mașină de tipar hibrid unică probabil în România și care te poate ajuta să tipărești digital materialele de care ai nevoie fără să faci un tiraj mare sau să aștepți mult timp.

Tipărești tot ce-ți dorești
Noile mașini de tipar digital deschid noi posibilități de tipărire a unor materiale atipice pentru care până acum se apela la tiparul offset. Poți tipări materiale pe cele mai variate tipuri de carton, cu cele mai variate grosimi sau texturi inclusiv pe cartoane cretate. Poți tipări la calitate maximă pe hârtie foto, autocolante polyester, plastic tip card, cartoane speciale sau alte suporturi dorite de tine. Prețurile pentru tipar digital sunt foarte avantajoase având în vedere că nu ești nevoit să comanzi tiraje foarte mari iar calitatea este foarte bună. Pentru a verifica disponibilitatea suporturilor de tipar dorite de tine și pentru a calcula un preț estimativ există o aplicație calculator care te ajută să-ți stabilești bugetul.
Tipărești cât își dorești
Probabil că și tu ți-ai dorit să tipărești la un moment dat etichete, pliante sau alte produse mai speciale însă tirajul necesar pentru tiparul offset a fost mult prea mare pentru nevoile tale așa că ai renunțat. Acum ai la dispoziție oferta de tipar digital care nu impune limite de tiraj și care mai ales oferă calitate indiferent de forma, culoarea sau dimensiunea produselor necesare. Timpul necesar livrării produselor tipărite digital este mult mai scurt pentru că se elimină multe etape absolut necesare în tiparul clasic. Așa că o comandă nu va depăși 3 zile pentru execuție decât în cazuri speciale.
Te bucuri de calitate
Materialele tipărite trebuie să arate impecabil. Nu poți trimite invitații de nuntă care arată așa și așa, nu poți afișa postere pe care culorile sunt șterse, fotografiile neclare și în general calitatea lasă de dorit. Nu este cazul să te îngrijorezi. Calitatea este cea maximă posibilă atunci când vorbim de tipar digital. Comenzile tale vor fi onorate la timp, vei avea parte și de oferte promoționale, de beneficii evidente date de folosirea unor tehnologii de ultimă generație în printul digital și în general de o colaborare excelentă cu oameni interesanți să te ajute să-ți aduci la viață creația fie ea carte, revistă, fotografii sau alte materiale promoționale pentru tine sau pentru firma ta.
Alege să colaborezi cu o tipografie actuală care înțelege nevoile omului din anul 2018 și care are ca scop transformarea perfectă a unui produs digital într-un produs tipărit de calitate superioară. Nu risca să tipărești clasic tiraje imense de cărți sau reviste când poți folosi un tipar digital la fel de calitativ și mult mai avantajos ca preț și performanță. Fii deschis la nou și caută colaboratori la fel de deschiși și de interesați de calitate!a

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 476,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

1 comentariu

  • Victor postat de Victor Miercuri, 28 Februarie 2018 15:42

    Tiparul digital poate fi solutia potrivita pentru nevoia de costumizare a mesajelor de marketing. Este de dorit ca tot mai multe tipografii sa preia acest trend.

Lasă un comentariu