AnaVasilescu.ro - Variety

Experience is the teacher of all

20180225 Trolere

Vine in moment in viata fiecaruia dintre noi in care ne uitam la noi si nu ne vine sa credem unde am ajuns, propriile asteptari de la viata sunt mult mai mari si lucrul acesta nu face altceva decat sa ne bucure. Experientele trecutului ne-au modelat si ne-au transformat in oamenii de azi. De multe ori acele momente nu au fost cele mai frumoase, dar cu rabdare am reusit sa le depasim, chiar daca de multe ori nu am facut-o din prima si ne-a luat mai mult timp. Totu-i bine cand se termina cu bine, spune o vorba veche din batrani.

Reversul medaliei este ca momentele dificile, momentele in care simtim ca ne fuge pamantul de sub picioare sunt acele momentele care ne formeaza pentru aceasta viata, care ne arata chiar si noua cine ne este alaturi, cine ne ajuta, cine ne sustine. Ne descoperim adevaratii prieteni, ne descoperim forta interioara pe care o avem, nestiind cat este de mare.

In urma cu ceva timp mi-am dorit sa beneficiez de bursa Erasmus. A fost un gand nastruscnic dar care s-a inradacinat in constiinta mea si am luptat pana mi-am vazut numele pe lista celor norocosi. A fost o experienta interesanta, o experienta in care te descoperi pe tine si partea frumoasa este ca te dezvolti ca om, prinzi curaj in fortele tale.

La sfarsitul fiecarui an mereu ma gandesc la ce anume mi-as dori sa realizez in noul an care bate la usa. Nu mi-am mai pus 12 dorinte ca anul precedent, dar una din ele se repeta: bursa Erasmus. Am cunoscut oameni interesanti acolo, oameni care mi-au intins o mana de ajutor fara sa se gandeasca de doua ori. Datorita lor am m-am intors acasa cu inima plina de experiente placute. Si-au capatat locul lor de cinste in memoriile mele.

Imi doresc o noua experienta Erasmus. Abia astept sa vad lista cu locurile pentru specializarea mea. Mi-as dori o noua tara pentru a avea o experienta mult mai vasta, dar cine stie, poate voi accepta sa plec iar in Lituania. Ramane de vazut. Pentru ca de fiecare data incerc sa prevad lucrurile, anul trecut am imprumutat un troller, dar acum vreau sa imi achizitionez eu unul, dar nu unul oarecare, ci un troller de calitate. Astfel de lucruri, care par nesemnificative la inceut descoperi ca iti suntde ajutor. Ba chiar iti fac experienta mai frumoasa.

As putea sa il imprumut pe acelasi (de anul trecut) si stiu ca mi l-ar da cu mare drag, dar nu e mai bine sa am eu unul si oricand am nevoie, sa-l folosesc? Mai sunt trei luni pana cand voi fi in posesia listei cu locurile Erasmus, deci am timp suficient pentru a-mi achizitiona unul. Nu imi plac lucrurile facute in repezeala, nu imi plac lucrurile facute “pe genunchi” ca sa folosesc expresia sefului meu.

Ofera-i timp vietii si viata o sa te raslateasca la randul ei, Iubeste, traieste si incearca la lasi ceva frumos in urma ta. 

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 511,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu