AnaVasilescu.ro - Variety

Ceasurile Casio, cadourile ideale pentru urmasele Evei

 20180225 ceas de dama casio classic LTP 2069L 4a 1

Doamnelor si domnisoarelor, stiati ca primele ceasuri de mana au aparut cu aproape patru secole in urma si ca nu erau destinate „sexului tare” (ai carui reprezentanti preferau ceasurile de buzunar), ci erau ceasuri dama? Inca de pe atunci, ceasurile erau considerate ceva mai mult decat niste simple accesorii vestimentare – erau, de fapt, niste bijuterii care aveau si o functie utilitara.

Aveau nu doar rolul de a masura timpul, ci si de a-l face sa treaca mai frumos. Si il mai au si acum! Deci, daca doriti sa va rasfatati de ziua de nastere sau de onomastica, oferiti-va ceasuri de mana! Va temeti sa nu dati cumva peste tot soiul de contrafaceri? Ei bine, accesati site-ul celor de la BestWatch.ro, pentru ca la acest magazin on-line puteti fi sigure ca veti gasi ceasuri originale  – si toate sunt „de firma”, cum se spune in limbaj colocvial. Iar daca nu v-ati hotarat ce brand sa alegeti, ce-ar fi sa incercati ceasuri Casio? Este un marca japoneza – iar in materie de ceasuri electronice, cu cuartz, japonezii sunt ceea ce sunt elvetienii in materie de ceasuri mecanice, adica reprezinta excelenta in domeniu! Compania a fost fondata de catre inginerul Tadao Kashio la putin timp dupa sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial, mai exact, in luna aprilie a anului 1946. Unsprezece ani mai tarziu, Casio Computer Ltd. lansa pe piata primul calculator electric compact din lume. In anii 1980, Casio a lansat pe piata instrumente muzicale cu clape (orgi electronice si synthesizere), iar apoi au urmat echipamentele de studio, camerele digitale, telefoanele mobile si, mai ales, ceasurile electronice, domeniu in care eticheta „made in Japan” reprezinta o garantie a calitatii. Gama de ceasuri de dama Casio este foarte bine reprezentata la BestWatch.ro. Veti gasi aici ceasuri potrivite pentru fetite si adolescente, cum ar fi Baby-G BGA-185-1AER si Baby-G BG-5607-9ER. O tanara ar putea opta pentru modelul Casio Classic LTP-2069L-4A, iar o doamna amatoare de produse cu design retro pentru modelul Casio Classic LTP-1260PD-7B. Elegantele vor fi, desigur, incantate de modelele Casio Classic LTP-1234PSG-7A sau Casio Classic LTP-1281PG-7A. Ce mai, aveti de unde alege!
Cat despre voi, domnilor care nu stiti ce sa le daruiti iubitelor si sotiilor dumneavoastra, veti gasi oricand o idee buna pe BestWatch.ro!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 521,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu