AnaVasilescu.ro - Variety

5 motive sa iti instalezi camere de supraveghere acasa

20180223 camere de supraveghere

Este firesc sa consideri ca siguranta familiei si a casei tale sunt pe primul loc in topul prioritatilor tale, la fel cum este firesc sa faci tot posibilul pentru a preveni ca ceva rau sa li se intample. De aceea, un sistem de camere de supraveghere este cea mai buna solutie pentru securitatea casei tale.

Iata 5 dintre cele mai bune motive pentru a-ti instala camere de supraveghere acasa:
1. Pentru siguranta celor dragi
Conform unor studii efectuate recent, casele fara un sistem de supraveghere sunt de 2.7 ori mai predispuse la a fi tinta rau-facatorilor. In plus, chiar daca acestia intra in casa doar pentru a fura, gasirea unor persoane inauntru ii poate face sa reactioneze violent.
2. Pentru protejarea obiectelor de valoare
Pe parcursul vietii, fiecare dintre noi aduna obiecte cu o semnificatie sentimentala profunda si, uneori, chiar cu o valoare financiara mare. In cazul in care camerele de supraveghere nu ii descurajeaza pe hoti si acestia reusesc totusi sa intre in casa ta, vei avea dovezile necesare pentru a depune o plangere la politie si identificarea infractorilor va fi mult mai usoara.
3. Pentru a-ti putea supraveghea casa de oriunde
Majoritatea camerelor de supraveghere iti ofera posibilitatea de a vedea in timp real ce se intampla in casa ta, asa ca poti sta linistit in concediu. Mai mult de atat, nu mai este nevoie sa rogi vecinii sa fie atenti la casa ta cat timp esti plecat, si nici nu trebuie sa le lasi o cheie lor sau unor prieteni.
4. Pentru a pazi intrarile ascunse
De cele mai multe ori, infractorii aleg intrarile in casa care sunt mai ferite de ochii lumii atunci cand planuiesc o spargere. De exemplu, ei vor opta pentru usa din spatele casei, usa de la garaj sau usa de la subsol. Instalarea unui sistem de supraveghere in aceste locuri ii va face pe acestia sa isi dea seama ca locuinta ta nu e o tinta usoara.
5. Pentru a creste valoarea imobilului
Daca te vei hotari sa vinzi casa in care locuiesti acum, trebuie sa stii ca un sistem de supraveghere ii va creste valoarea, deci nu doar ca iti vei recupera investitia facuta in camere, dar cel mai probabil vei iesi chiar pe profit.

Nu mai sta pe ganduri - comanda si instaleaza acum camere de supraveghere in casa ta!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 433,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu