AnaVasilescu.ro - Variety

Lectia prevederii

20180323 Ce poti invata de la Ovb Romania despre asigurari de sanatate

Oamenii se cred mari si tari, mai ales cand sunt sanatosi si in putere. Pe la 20 de ani aveam impresia ca nu imbatranesc niciodata si eram putin nedumerita (si pentru ca eram putin mai visatoare) cand prietenii mei de aceeasi varsta discutau despre pensie si asigurare medicala.

Mai tarziu am inteles ca in orice moment iti poti pierde total sau partial capacitatea de munca. Pe strada, la serviciu, acasa poate surveni un accident care iti da viata complet peste cap si ce faci, daca trebuie sa platesti spitalizarea si nu ai dreptul nici la concediu medical fiindca nu ai lucrat nicaieri. Cu ce platesti interventiile chirurgicale si zilele de spitalizare, fiindca multi dintre cei neasigurati spun ca tariful este asemanator cazarii intr-un hotel de 2-3 stele?
Ovb mi-a predat lectia prevederii, iar internetul abunda de articole la superlativ despre activitatea firmei de asigurari de sanatate.
In gluma, oamenii spun adesea ca: „Mancare peste mancare nu strica”, parafrazand afirm cu responsabilitate ca mancatul fara rost si intre mese dauneaza, dar o asigurare suplimentara de sanatate niciodata.
Asigurarea obisnuita iti asigura accesul exclusiv in spitalele de stat, dar una facultativa, prin ovb si in unitatile sanitare particulare.
Exista interventii, tratamente si aparate medicale care se gasesc numai in spitalele particulare si in cazul in care detii polita de sigurare de sanatate suplimentara ai acces la ele gratuit.
Oamenilor le vine greu sa scoata mereu bani din buzunare sau de pe card si cand sunt sanatosi, dar cand sunt bolnavi si nu mai produc?
Imagineaza-ti ca esti grav bolnav si ca vrei sa ai acces la seriviciile medicale din reteaua NN! In plus, mai ai si o reteta de cumparat in fiecare luna, rate de platit, iar la serviciu nu te mai poti duce!
Daca ai fost prevazator si ai achitat polita de asigurare, spitalizarea nu te mai preocupa, ci esti interesat de celelalte probleme financiare.
La ovb consultantii experti iti stau la dispozitie cu toate explicatiile necesare sa alegi ceea ce ti se potriveste cel mai bine.
In prezent ovb Romania este firma cea mai serioasa in domeniul asigurarilor medicale, dar si in oferirea de consultanta potentialilor clienti.
Alte lucruri interesante pe care le-am invatat de la ovb si din articolele care prezinta activitatea firmei?
1. In primul rand faci asigurarea pentru tine, sa stii ca poti fi internat si in spitalele particulare din tara si beneficiezi de cele mai bune servicii.
2. In aceeasi masura asigurarea faculativa de sanatate este si pentru cei dragi, fiindca nu-i obligi sa se imprumute sau sa traiasca in lipsuri ca sa-ti plateasca tie spitalizarea.
Faptul ca ovb se gandeste la mine, le cei dragi mie si la binele tuturor oamenilor in Romania ma umple de responsabilitate. Ar trebui sa fie prioritar sa investim in sanatate, fiindca bani pentru satisfacerea altor capricii se gasesc. Asa cum gasim bani pentru machiaj, imbracaminte, incaltaminte si bijuterii, sa facem si asigurare facultativa de sanatate fiindca ea este cea mai de pret bijuterie de pe pamant.
Chiar in acest moment un consultant expert ne asteapta la ovb sa facem asigurare de sanatate.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 379,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu