AnaVasilescu.ro - Variety

Cum au aflat vecinii de parcarea de langa Aeroportul Otopeni

20180326 airport parking logo

Vecinii au fost fericiti cand au auzit ca mergem la aeroport cu masina noastra. Daca nu ai asigurat transportul de la domiciliu la aeroport, poti proceda in doua moduri:

-te trezesti cu noapea in cap si te duci cu mijloacele de transport in comun potrivite sa fii la timp. Trebuie sa te previn insa ca metoda nu functioneaza mereu. De pilda, cand am fosta data trecuta cu microbuzul la Bucuresti, din autogara mijlocul de transport in comun a plecat impins, iar pe traseu a ramas in pana de patru ori. Am asteptat alte 2 ore (exact cat ar fi trebuit sa faca el pana la Bucuresti) sa ne trimita alt microbuz sa ne recupereze de pe drum. M-am gandit ce face omul care are avion sau legatura cu un tren sau autobuz? Este posibil sa nu aiba posibilitati sa se cazeze la hotel si sa petreaca noaptea in sala de asteptare fiindca dispecerul nu a fost responsabil si ne-a trimis cu o masina stricata la un drum atat de lung.
-chemi un taxi, dar cand soferul aude ca pleci in strainatate, te suprataxeaza fiindca este convins ca ai bani.
De aceea au fost ei atat de fericiti ca ii luam de la scara si ii ducem pana la aeroport. Si-au asezat cu grija bagajele, au calatorit comod, ne-am simtit admirabil impreuna.
-Dar unde lasati masina, ne-au intrebat cu ingrijorare? Vom ajunge la timp sa prindem cursa de Austria din parcarea unde lasati masina?
Am uitat sa va spun ca petreceam impreuna vacanta de Craciun la Viena.
-O las in siguranta in parcare langa aeroport Otopeni le-am raspuns cu multumire in glas.
Am dezbatut pe larg subietul fiindca erau interesati. Le-am oferit urmatoarele informatii:
-locul de parcare este supersecurizat. Camerele de luat vederi performante sunt asezate strategic ca niciun loc din incinta sa nu fie supravegheat. Accesul se face cu bariera electronica si sunt si agenti de paza care au grija de masini ca de ochii din cap. Da, parcarea este si foarte bine pazita si ingradita.
-nu ai cum sa pierzi avionul fiindca se afla la 3 minute distanta de terminal, iar regulile parcarii sunt facute special sa ajungi la timp. Sosirea in parcare se face cu 15 minute inainte de plecarea avionului, la dispozitia clientului se pune un microbuz curat, cu reviziile tehnice la zi, care il duce pana la terminal. La intoarcere va fi preluat de la scara avionului de catre acelasi mijloc de transport.
-o lista de preturi orientative: 1 zi: 40 de lei, 7 zile: 100 de lei, 14 zile: 164 de lei, 30 de zile: 296 de lei.
-reprezentantii firmei acorda periodic reduceri care pot ajunge si pana la 20%. Profitati de ele si veniti cu masina la aeroport pentru a va asigura un transport sigur si confortabil!
-intarzierile cauzate de companii, intemperii care se incadreaza in intervalul 1-12 ore nu se taxeaza suplimentar.
-rezervarea locului de parcare se face online, iar plata cu cardul este ultrasecurizata.
-acesta parcare la standarde internationale are cele mai mici preturi din Romania.
In martie, 2018, vecinii ne-au luat cu masina lor la aeroport fiindca plecam in vacanta de Paste la Praga si este randul lor sa asigure transportul.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 401,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu