AnaVasilescu.ro - Variety

Tu ce faci atunci cand ai nevoie de piese auto in Iasi?

20180401 piese auto

Iti aduci aminte entuziasmul cu care ti-ai cautat prima masina? Dar bucuria pe care ai simtit-o prima data cand te-ai urcat la volanul ei? La fel ca toti posesorii de automobile, cu siguranta ai si tu o multime de amintiri placute cu masina ta. Escapadele de un weekend departe de oras sau concediile cu zeci de ore petrecute pe drum, intrecerile cu prietenii pe drumuri proaspat asfaltate sau mersul la cumparaturi cu sotia, plimbarile fara tinta prin oras sau transportatul parintilor la bunicii de la tara - toate acestea sunt posibile doar cu ajutorul ei.

Si e foarte bine sa le recapitulezi din cand in cand, zambind, dar e si mai bine sa ti le amintesti atunci cand masina ta se strica si ai nevoie de piese auto pentru ea. In acele momente in care mecanicul iti spune ca e cazul sa schimbi placutele de frana, sau in acele momente in care constati singur ca s-a rupt cureaua de distributie - adica atunci cand ti se aglomereaza in minte ganduri ca “de ce am cumparat-o, ca doar ma descurcam si fara ea?”, “o vand asa cum e, nici nu-mi pasa cati bani iau pe ea” sau, mai grav, “aici o las, cu cheile in contact, sa o ia cine vrea”.

Da, in acel gen de momente trebuie sa iti amintesti de toate beneficiile pe care ti le aduce masina ta, sa te gandesti ca viata ta e mai usoara de cand o ai si, poate cel mai important, ca exista un magazin de piese auto in Iasi care iti va raspunde rapid la orice solicitare cu o oferta de pret ce nu iti va goli buzunarele si cu toate sfaturile de care ai nevoie pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste marca piesei pe care o cauti si compatibilitatea ei cu modelul masinii tale. Acel magazin este eGarajul, si il gasesti pe strada Pictor Octav Bancila nr. 1 sau online la adresa egarajul.ro.

Fa-le o vizita, da-le un telefon sau solicita o oferta online si vei constata singur ca sunt cei mai priceputi din domeniul pieselor auto din Iasi, ca se misca rapid atat cu ofertele, cat si cu livrarea comenzii, si ca au preturi foarte bune!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 491,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu