AnaVasilescu.ro - Variety

O saltea buna iti schimba viata

20180408 saltea

Niciodata nu as fi crezut ca performanta la locul de munca poate sa tina si de tipul de saltea pe care il foloseti. Pare incredibil, dar chiar asa este. Am experimentat acest lucru pe propria persoana.

Acum un an mi-am cumparat o saltea de la un mgazin din piata. Era ieftina si am zis ca e o super oferta. De atunci au inceput problemele. Insomniile nu au intarziat sa apara. Din cauza noptilor pierdute nu mai dadeam randament la locul de munca. Acest lucru a inceput sa fie observat si de sefi care mi-au atras atentia. Initial am crezut ca am probleme de sanatate. Mi-am facut toate analizele si totul parea in regula. Totusi ceva nu era bine. Nu mi-a venit sa cred cand medicul m-a intrebat despre ce tip de saltea folosesc. Cand i-am raspuns, acesta mi-a spus ca trebuie sa o schimb. Mi-a recomandat sa cumpar o saltea de calitate, de la un magazin specializat. Apoi mi-a recomandat Saltele-Online, magazinul de unde si dansul isi achizitiona aceste produse.

Am intrat pe site si am inceput sa caut. Alegerea era foarte grea. Iti ofera saltele de calitate si preturile sunt mai mult decat decente. M-am indragostit de salteaua Royal Seven. Este realizata cu spuma de memorie. Era exact ce imi trebuia. Comanda mi-a ajuns foarte repede. Nu va pot spune ce senzatie placuta am avut in momentul in care m-am asezat in pat. Salteaua era foarte pufoasa si moale. In noaptea aceea am dormit ca un bebelus. Dupa o saptamana imi revenisem complet. Performanta mea la job a inceput sa se faca simtita. Toata lumea era din nou multumita. Mai mult, afara de faptul ca am inceput sa ma odihnesc foarte bine si sa imi revin la job, am simtit si efectele benefice ale acestei saltele de calitate asupra coloanei vertebrale. Desi inainte aveam mici dureri de spate cand ma trezeam, acestea au disparut complet. Pot sa spun ca viata mi-a fost schimbata datorita acestei saltele.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 391,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu