AnaVasilescu.ro - Variety

SpaStore te ajuta sa construiesti saune personalizate exact asa cum iti doresti!

20180428 saune personalizate

Primul lucru la care ne gandim cand auzim cuvantul “sauna” este in mod cert relaxarea. Numeroasele beneficii aduse sanatatii, prin imbunatatirea sistemului imunitar si prin sustinerea procesului de detoxifiere a organismului fac din sauna una dintre cele mai bune optiuni, pe termen lung, a multora dintre noi. Saunele sunt de origine finlandeza, dar sunt apreciate si recunoascute in toate colturile lumii.

De ce sa iti mai pierzi timpul mergand pana la un centru SPA pentru o sedinta binemeritata de relaxare, cand poti sa faci acest lucru in confortul propriei locuinte? De ce sa iti mai pierzi timpul mergand pana la un centru SPA pentru o sedinta binemeritata de relaxare, cand poti sa faci acest lucru in confortul propriei locuinte? 

Cele doua tipuri de saune personalizate - uscata sau umeda - sunt in egala masura cautate si apreciate, diferenta fiind la nivelul temperaturii. Spunem “personalizate” pentru ca ele poti fi construite dupa considerente legate de preferintele personale, organizarea spatiului in cadrul locuintei, dar si de bugetul alocat acestui proiect.

Care sunt avantajele acestor saune personalizate?

Principalul motiv pentru a apela la echipa SpaStore in vederea construirii unei  este placerea folosirii acestora in confortul si intimitatea casei proprii. Instalarea unei saune are avantaje numeroase si incontestabile:

Ajuta la intarirea sistemului imunitar, deoarece expunerea la caldura creste productia de globule albe si rosii si bineinteles detoxifierea corpului, toxinele si metalele grele fiind eliminate prin piele. 

Procesul de relaxare favorizeaza eliberarea stresului si produce o calitate mai buna a somnului si a vietii pe termen lung, imbunatateste circulatia si scade tensiunea arteriala, reduce durerea musculara.

Nu in ultimul rand, trebuie sa amintim de efectele benefice asupra infrumusetarii si elasticitatii pielii. O sedinta de sauna ajuta la deschiderea porilor si la eliminarea celulelor moarte, prevenind de asemenea aparitia celulitei si ridurilor, fiind asemanatoare unor exercitii fizice intense, asa ca poate sustine si procesul de scadere in greutate.

Tipuri de saune personalizate pentru care poti opta

Pe site-ul de prezentare SpaStore, www.spastore.ro vei gasi diferite modele de saune, realizate in functie de preferinte, spatiu si buget. Pot fi saune uscate sau combi, echipate complet, saune economice, de lux sau exclusiviste, realizate din diferite tipuri de pin (nordic, finlandez, scandinav) sau cu lambriuri din cedru rosu sau molid nordic.

Saunele uscate finlandeze sunt de 3 feluri:

1. sauna concept standard; 

2. sauna concept extra;

3. sauna concept premium.

Acestea sunt realizate in functie de preferintele legate de design si buget, fiind standardizate ca forma si dimensiuni, dar te poti indrepta cu usurinta si catre saune personalizare, facute la comanda de catre echipa SpaStore. 

Saunele umede sau baile de aburi poti fi achizitionate in model standard sau proiectate dupa preferinte, ingloband mai multe functii utile.

Sauna uscata se realizeaza in incaperi izolate din lemn uscat si nevopsit, deoarece aburii fierbinti ajuta la descompunerea chimica a vopselei, eliminand vapori toxici. Temperatura ajunge si pana la 90 de grade Celsius, iar umiditatea din aer este  incadrata intre 5 si 30%. La polul opus, sauna umeda este amplasata in incaperi amenjate din ceramica. Aici umiditatea aerului ajunge la 100%, aerul fiind dens cu vizibilitate scazuta, iar temperatura este cuprinsa intre 35 si 50 de grade Celsius.

SpaStore are oferte avantajoase pentru aceste saune personalizate!

SpaStore este un costructor de calitate pentru saune personalizate, avand o echipa de specialisti talentati, care executa orice proiect la cele mai inalte standarde si promite respectarea tuturor cerintelor. Avand o tehnica de montaj moderna, durabilitatea si rezistenta in timp este garantata.

Prin intermediul magazinului puteti achizitiona sisteme complete pentru sauna, accesorii, ca de exemplu, sisteme de iluminat, usi si unitati de comanda, sau protectia antiincendiu pentru saunele uscate, sare sau senzori de umiditate precum si senzori pentru temperatura bancutelor.

Specialistii magazinului SpaStore va asteapta pe site-ul www.spastore.ro cu oferte avantajoase si va stau la dispozitie pentru orice informatie necesara pentru proiectarea saunei mult dorite. Toate aceste elemente garanteaza o experienta deosebita cu servicii de calitate.

----------------------------------

CONTACT:

Telefon: 0725.332.892

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 311,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu