AnaVasilescu.ro - Variety

Cand trebuie sa renuntam la aparatul de aer conditionat

20180501 Aer Conditionat Daikin 2016 Climatico Home Comfort Partner Solutia perfecta pentru o Eficienta Maxima

Aparatele de aer conditionat sunt unele din cele mai bune inventii de care am putea avea parte in sezonul cald. Dar daca ele sunt vechi sau nu sunt intretinute cum trebuie ele ar trebui inlocuite cat mai repede pentru ca ar putea fi un pericol foarte mare pentru sanatatea noastre si cea a celor din jurul nostru.

Dar care sunt semnele care ne anunta ca aparatul de aer conditionat ar trebui sa fie schimbat.

Ei bine un aparat de aer conditionat, daca este unul bun si performant poate functionate si 20 de ani. Dar este recomandat sa il schimbam o data la 7 sau 10 ani. Pentru ca si aparatul imbatraneste si consuma din ce in ce mai multa energie electrica. 

Daca aparatul de climatizare nu a fost instalat corect este posibil sa apara probleme grave precum pierderi de freon, zgomot puternic si defectarea acestuia. Pentru a evita aceste probleme si pentru a evita inlocuirea lui cat mai mult timp posibil este recomandat sa apelati la un profesionist care sa va asigure un montaj autorizat.

De curand mi-am schimbat toate aparatele de aer conditionat din casa pentru erau pline de praf (vechii proprietari nu au avut grija de ele) erau vechi si consumau extraordinar de mult si mai mult decat atat erau foarte galacioase. Dupa multe cautari am descoperit site-ul celor de la Climatico, iar cei de acolo m-au ajutat foarte mult pentru ca nu aveam nici o idee despre cum ar trebui sa aleg aparatele de aer conditionat. Ei mi-au oferit suport tehnic si consiliere, ba mai mult decat atat si livrare rapida. Sunt foarte incantata, mai ales ca ei m-au sfatuit sa nu aleg sistemele te Tip Multi-Split (o singura unitate exterioara si mai multe unitati interioare) caci cu toate ca ele ocupa mai putin spatiu sunt mult mai costisitoare.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 306,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu