AnaVasilescu.ro - Variety

Cabinet veterinar Valu - locul unde animalutul tau de companie va primi tratamentul corect!

20180503 cabinet veterinar valu

Pentru ca stim cat de mult iti iubesti animalutul de companie, stim ca suferi de fiecare data cand acesta nu se simte bine sau cand are o problema de sanatate. Daca observi ca ceva este in neregula cu el, nu mai ezita si alege serviciile oferite de cabinet veterinar Valu.

Bineinteles, te invitam sa ne treceti pragul nu doar in acele momente in care sesizati ca ceva nu este bine cu animalutul, ci este recomamdat sa apelati la serviciile unui cabinet veterinar in mai multe situatii.

Spre exemplu, serviciile pe care noi le oferim sunt:

- consultatii medicale veterinare,

- tratamente,

- consultatie nutritionala,

- deparazitari si vaccinari,

- teste rapide de diagnostic,

- microcipare,

- integistrare in RECS,

- pasaport european,

- chirurgie (estetica, oncologica, ginecologica, stomatologica),

- internare si spitalizare pentru cazurile din cabinet,

- analize de sange (laborator propriu cabinetului),

- farmacie veterinara,

- deplasare la domiciliu.

Acum sa ne axam pe un caz concret, mai ales ca primavara isi intra in drepturi treptat.

Ce faci cand catelul tau are capuse? Vino la Cabinet Veterinar Valu! 

Pentru ca primavara este deja aici, putem spune ca vara nu eate deloc departe. Aceste luni calduroase aduc cu ele calatorii la mare, gratare si...capuse. Daca gandul la capuse te infioara, nu esti singurul. Nu cred sa existe o persoana care sa nu fie scarbita de acesti paraziti. 

Pe langa faptul ca sunt complet dezgustatori, capusele reprezinta o amenintare la sanatate. Acestea sunt purtatoare a numeroase boli, inclusiv boala lyme. Insa, stiind ce sa urmariti, cum sa preveniti ca acestea sa se ataseze de animalul de companie si cum sa le indepartati in siguranta, veti evita practic pericolul. 

Este important sa va informati corect despre aceste aspecte, fie de pe internet, fie chiar de la medicul veterinar. Daca alegeti serviciile noastre - cabinet veterinar Valu - vom avea grija sa va transmitem tot ceea ce trebuie sa stiti despre preventie si tratament in cazul in care catelul vostru s-a pricopsit cu o capusa sau cu mai multe.

Ce este o capusa? Si de ce va asteptam la cabinet veterinar Valu daca sesizati ca animalul de companie are capuse?

O capusa este un parazit care se hraneste pe seama organismului parazitat (cu sangele sau). Din cauza marimii lor si a obiceiului de a se ascunde in locuri greu accesibile, capusele pot trece neobservate o lunga perioada de timp. Din pacate, pot transmite boli prin intermediul muscaturii lor ceea ce le face periculoase.

O capusa s-a atasat de catelu meul! Ce fac acum? Specialistii de la cabinet veterinar Valu te ajuta!

Daca o capusa este atasata de catelul vostru, in primul rand nu trebuie sa va panicati. Asta nu inseamna ca se va imbolnavi. Capusa trebuie indepartata cu calm pentru a nu crea mai multe probleme cainelui sau voua. Daca aveti retineri in a indeparta parazitul, puteti apela cu incredere la ajutorul specialistilor nostri. In cazul in care alegeti sa indepartati chiar voi capusa, fara a solicita ajutor la cabinet veterinar Valu, trebuie sa stiti ca se recomanda totusi un consult dupa realizarea operatiunii. 

Cabinet veterinar Valu urmareste crearea unui mediu sigur si confortabil atat pentru animalute, cat si pentru stapanii acestora. Indiferent de serviciul de care ai avea nevoie, acesta are un raport optim calitate-pret, iar grija si atentia pentru animalute sunt intotdeauna o regula pe care personalul nostru o urmeaza indeaproape la fiecare consultatie.

---------------------------------------

CONTACT:

Website: https://www.cabinetveterinarvalu.ro

Telefon: 0722 666 406

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 305,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu