AnaVasilescu.ro - Variety

Cat de dificila este alegerea biroului managerial

20180504 birou

Pentru multi dintre noi, biroul este a doua casa. Chiar daca detinem sau nu firma respectiva, activitatea pe care o intreprindem zi de zi o desfasuram la un birou. Desigur ca diversitatea activitatilor determina complexitatea si caracteristicile unui birou. De aceea, alegerea unui birou managerial va fi mai dificila decat alegerea unui simplu birou de lucru. Insa cat de grea este alegerea unui astfel de birou depinde de preferintele pe care le ai.

Daca vorbeam de complexitatea activitatilor amintim doar cateva dintre ele. De pilda, un birou managerial va trebui sa permita asezarea si a altor instrumente de lucru: o lampa de birou pentru zilele in care te prinde noaptea tot la birou ingropat de sarcini, o imprimanta pentru printarea diferitelor documente oficiale, un calendar si de ce nu - un glob pamantesc pentru planificarea vacantelor in pauzele de lucru. Ce spui si de o floare pentru inspiratie si relaxare? Acestea sunt doar cateva dintre obiectele pe care trebuie sa le asezi pe birou.

Biroul tau managerial trebuie sa permita asezarea acestora, iar in acelasi timp sa iti si ramana spatiu pentru lucru. Dincolo de spatiu, aspectele legate de amenajarea acestuia sunt foarte importante. Daca alegi un birou din magazin sau alegi sa dai o comanda calculeaza spatiul destinat si tine cont sa iti ramana in stanga si in dreapta cel putin un metru. Alege materiale de calitate pentru ca biroul tau managerial sa te tina o vreme indelungata.

Inaltimea biroului depinde de scaunul de birou pe care il alegi. Daca dai o comanda poti testa diferite inaltimi in magazinele de specialitate si sa mentionezi exact dimensiunea pe care o doresti. Un birou prea inalt sau prea scund iti va crea probleme - mai ales cu spatele din cauza unei pozitii necorespunzatoare pe scaunul de la birou. Alegerea nuantelor de culori si a modelelor depinde exclusiv de design-ul intregii incaperi. Poti opta pentru culori deschise, alb, gri sau chiar verde deoarece materialele sunt usor de curatat. In plus, culorile deschise transmit buna dispozitie si energie, lucruri de care e maxima nevoie intr-un spatiu de lucru.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 343,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu