AnaVasilescu.ro - Variety

3 motive sa alegi oferte 2018 Thailanda

20180504 thailanda

Thailanda este o destinatie de vis, una dintre acele locatii pe care unii dintre noi o alegem o data in viata. Este ceva diferit, o combinatie intre plaje stralucitoare si jungle, plantatii de orez si statui budiste sau chiar temple, bucatarie traditionala, masaj thailandez si multe altele. O data ce ai ajuns aici, nu te vei satura de aceste locuri, care in realitate sunt si mai frumoase decat par in cele mai reusite imagini.

Studiaza oferte 2018 Thailanda si alege una dintre ofertele pentru aceasta destinatie pentru urmatoarea ta vacanta. Va fi o vacanta de neuitat. Iata doar 3 motive sa vii aici:

1.Insulele si plajele Thailandei

Insulele si plajele acestei tari sunt dementiale. Iar asta pot sa iti confirme cei care au fost deja aici. De fapt, ele sunt motivul numarul unu pentru care cei din occident aleg aceasta destinatie. Sunt diverse insule, fiecare cu specificul ei. Vei gasi o insula si pentru bugetul tau. Relaxarea aici e la ea acasa.

2.Masaj unic

Masajul specific acestei tari dureaza o ora si cel mai interesant este ca poti sa beneficiezi de un astfel de masaj chiar in strada. Totusi, adevaratele masaje thailandeze se fac direct pe plaja. Imagineaza-ti, nu e nimic mai bun decat un masaj pe malul marii, cu ochii inchisi in timp ce briza iti bate pe obraji si valurile se aud in surdina.

3.Privelistile de la apus

Orice apus de soare privit de pe plajele din Thailanda este special. Poate ai mai vazut apus de soare la mare sau la ocean, dar ca cele de pe plajele thailandeze sigur nu ai vazut. Lumina soarelui genereaza un efect de stralucire deosebit pe pietre, pe nisip, in apa, peste tot. In timp ce soarele aluneca incet spre orizont, acea stralucire devine din ce in ce mai rosiatica, iar tu, alaturi de altii care privesc, ramaneti pur si simplu uimiti.

Ti-am dat 3 motive simple dar foarte serioase sa alegi Thailanda pentru urmatoarea ta vacanta. Vrei sa traiesti toate aceste senzatii pe pielea ta? Alege din oferte 2018 Thailanda disponibile la agentia Filadelfia Turism. Petrece o vacanta de vis in aceasta tara asiatica si vei trai ceva unic in viata!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad

 


 314,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu