AnaVasilescu.ro - Variety

Cadouri personalizate pentru familia de la serviciu

20180513 agrafa.ro

Ziua de nastere este un prilej de bucurie sau de nostalgie? Am vazut oameni fericiti ca vine ziua lor  dar si oameni care se intristeaza. Totul se raporteaza in functie de planurile pe care le avem de indeplinit, chiar si de viata pe care am trait-o pana atunci.  Pana la o varsta, cu totii, asteptam aceasta zi, ne facem planuri si liste cu ce avem de facut. Cu timpul acest elan se estompeaza. Ne gandim mai mult la viitor, la lucrurile pe care nu am apucat sa le facem si observam pe chipul nostru amprenta pe care timul a lasat-o.

Atunci cand lucrezi intr-un mediu unde iti face placere sa te duci, este imposibil sa nu legi relatii cu acele persoane. Nimeni nu spune ca acest lucru este universal, dar privind in urma, in 11 ani de serviciu pot spune ca am alaturi de mine nu doar colege ci si adevarate prietene. Am zile cand ma gandesc, daca as putea sa lucrez in alta parte. Cu greu as putea spune da, pentru ca as vrea sa le iau si pe ele alaturi de mine. Atunci cand lucrezi intr-un mediu unde iti face placere sa te duci, este imposibil sa nu legi relatii cu acele persoane. Nimeni nu spune ca acest lucru este universal, dar privind in urma, in 11 ani de serviciu pot spune ca am alaturi de mine nu doar colege ci si adevarate prietene. Am zile cand ma gandesc, daca as putea sa lucrez in alta parte. Cu greu as putea spune da, pentru ca as vrea sa le iau si pe ele alaturi de mine. 


Cand ma uit in urma nici nu stiu cand au trecut 11 ani, nici lor nu le vine sa creada ca sunt de atatia ani printre ele. Anul trecut ni s-a alaturat o doctorita. Imi place atat de mult de ea incat simt ca am mai castigat o prietena. Chiar si ea este incantata de mediul pe care l-a gasit aici. Ne place sa organizam iesiri, fie in oras, fie un city break. Discutiile sunt diverse: de la situatii de la spital pana la intamplari din viata private. Numai ora tarzie ne face sa ne indreptam spre casele noastre.


Personal o admir pentru drumurile pe care le face de la Bucuresti pentru a lucra cu noi. Acum vorba: iubirea cere sacrificii, are sens. Pentru ca ne simtit ca intr-o familie, cu frati mai mici, mai mari, cu parinti care ne mai si cearta, ne-am gandit ca e timpul sa avem si produse asemanatoare dar personalizate. Dupa o mica cercetare am gasit un anunt in care scria: cadouri personalizate Bucuresti


Pentru ca noua familie este numeroasa, avem si foarte multe pareri. Partea buna este ca pe Agrafa.ro putem gasi o oferta destul de generoasa: instrumente de scris, stick-uri de memorie USB, acumulatori externi, cani personalizate, brelocuri, tehnologie si multe altele. Abia astept sa ne hotaram la ceva (sau la mai multe) si sa le folosim cu drag. Acestea, indiferent ce vom alege, pot fi personalizate in functie de dorinta clientului. De exemplu pot fi imprimate cu texte sau cu imagini la rezolutii inalte, iar detaliile vor fi redate cu precizie. 


Lasa-ti imaginatia sa zboare si bucura-te de oamenii pe care ii ai in jurul tau. Cea mai buna unitate de masurare a timpului sunt aceste momente, aceste amintiri care in viitor vor fi pansamente pentru suflet.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 336,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu