AnaVasilescu.ro - Variety

Excursia in roz cu Oxigen Tour

20180525 roz

Ati calcat vreodat pe un covor viu roz care freamata sub talpile voastre si raspandeste un miros divin? Ah, bujorul de munte este floarea rara a peisajului alpin pe cale de disparitie, de aceea sa ne bucuram de prezentat acestei flori, de efectul calmant asupra fiintei noastre, de modul in care se asorteaza verdelui ierbii si padurilor, albatrului lacurilor si cerului, albului zapezii inca netopite de pe varf.

Floarea este trecatoare ca orice floare, dar frunzele ei sunt perene si poate prin acesta particularitate ar trebui sa va starneasca interesul si sa doriti sa faceti cunostinta.
Bujorul de munte nu traieste in alta parte. Este asa de indragostit de plaiul natal, alpin, incat daca doriti sa-l duceti acasa, il condamnati la moarte sigura, de aceea vizitati-l acasa!
Acesta floare frumoasa, iubitoare va vindeca de afectiuni respiratorii si de bolile ficatului.
Dulceata de bujori de munte este una dintre cele mai scumpe din lume. Considerata o delicatesa, ea este servita la pensiunile din regiunea unde se gasesc aceste flori. Siropul de bujori de munte este afrodisiac, intareste si fortifica organismul si aduce un tonus optimist prin gustul inegalabil si parfum.
De unde stiu toate aceste lucruri? Cine m-a facut sa iubesc aceste flori, sa le pretuiesc si sa le culeg petalele (sa nu dispara) din care sa fac dulceata, sirop si ceai?
Oxigen tour agentia care prin excursiile pe care le organizeaza nu pierde niciun eveniment, nicio sursa de frumusete, nicio provocare a muntelui sau a altor forme de relief.
De la ei am rezervat prima data locuri pentru toata familia in excursiile Nebun de roz in Bucegii cu bujori, Nebun de roz pe varful Gropsoarele.
Am ingenuncheat in fata bujorilor roz si i-am imbratisat cu sufletul fiindca erau neasemuit de frumosi! Fiindca tot eram acolo am facut si trasee si ne-am bucurat de tot ce ne inconjura. Soarele ne mangaia direct pe crestet, plamanii flamanzi se umpleau de aer curat pana la refuz, linsitea ne rasfata scaldandu-ne in clipe unice de multumire.
Raportat la beneficiile pe care le are asupra organismului si la tezaurul de frumusete pe care am putut sa il exploram, pretul de 120 de lei ni s-a parut de exceptie. De-atunci nu pierdem niciun an campurile pline de bujori de munte si pentru ca stim ca este bataie pe locuri, rezervam din timp excursia.
Oxigen Tour s-a dovedit o agentie serioasa, un partener onest de petrecere a timpului liber, care organizeaza evenimente, concursuri, iesiri la superlativ.
Ei indreapta turistii prin ceea ce intreprind catre calatoriile active, miscarea in aer liber fiind punctul forte al excursiilor oferite.
Ii admir ca au grija de turistii maturi, dar si de copii si nu se limiteaza la excursii in marile orase ale lumii, vizitarea catorva obiective si mese la restaurant si lenevit in pat.
Excursiile lor sunt surse de sanatate fizica si morala, tocmai de aceea locurile se ocupa repede. Ca sa nu le pierdeti, va recomand sa va abonati la stirile lor si sa tineti legatura fiindca provocarile sunt captivante. Ei va duc sa vedeti Aurora Boreala si cel mai adanc canion din Europa.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 809,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu